DECRET 216/1999, de 27 de juliol, de modificació del Decret 120/1997, de 13 de maig, pel qual es reestructura l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

216/1999, de 27 de juliol, de modificació del Decret 120/1997, de 13 de maig, pel qual es reestructura l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya.

D’acord amb el Decret 214/1999, de 27 de juliol, pel qual s’estructura la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, se suprimeix el Servei de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya i s’unifiquen les funcions assignades a l’esmentada Direcció General en matèria de formació nauticopesquera i de busseig professional i d’ensenyaments nauticoesportius i subaquaticoesportius en l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya.

A proposta dels consellers d’Ensenyament i d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l’article 2.1 del Decret 120/1997, de 13 de maig, pel qual es reestructura l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, que queda redactat de la manera següent:

"2.1 Al capdavant de l’Escola hi haurà un director gerent, que serà nomenat pel conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i que s'assimila orgànicament a cap de servei."

Article 2

Es modifica l’article 5 del Decret esmentat, el qual queda redactat de la manera següent:

"Article 5. El director gerent de l’Escola proposarà al director general de Pesca i Afers Marítims la relació de persones que han de ser homologades a efectes de la composició dels tribunals d’exàmens per a l’obtenció de les titulacions professionals nauticopesqueres i per a l’obtenció de les titulacions nauticoesportives i subaquaticoesportives. Aquestes persones seran escollides entre el personal al servei de la Generalitat o persones de reconegut prestigi professional i titulació suficient."

Article 3

Es modifica l’apartat d) de l’article 6 del dit Decret, de la manera...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR