DECRET 420/1982, de 18 de novembre, de reestructuració del Servei Central de Publicacions del Departament de la Presidència.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Per Ordre de la PresidËncia de la Generalitat provisional, de 23 de novembre de 1978, es va crear una Oficina de Publicacions de la Generalitat i, per Decret de la mateixa PresidËncia, de 10 de desembre de 1979, va ser transformada en Servei Central de Publicacions i posteriorment, pel Decret 172/1980, de 3 d'octubre, de reestructuraciÛ del Departament de la PresidËncia, va passar a dependre de la DirecciÛ del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

L'aplicaciÛ del tractament inform‡tic dels textos que han de ser publicats al Diari Oficial de la Generalitat repercuteix en l'organitzaciÛ de la tasca a efectuar pels Úrgans dependents de la DirecciÛ del D.O.G., i, per tant, cal modificar la denominaciÛ i funcions d'una de les seccions del Servei Central de Publicacions.

AixÌ, doncs, atËs el que disposa l'article 2 del Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organitzaciÛ i competËncia dels Úrgans dels Departaments,

Decreto:

Article primer

- La SecciÛ d'EdiciÛ del Diari Oficial de la

Generalitat, del Servei Central de Publicacions, es denominar‡ SecciÛ de Tractament de Textos. Les funcions d'aquesta SecciÛ seran el tractament inform‡tic, la posada a punt i el seguiment dels textos que han de ser publicats al Diari Oficial de la Generalitat.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR