DECRET 331/2004, de 20 de juliol, de reestructuració de la Secretaria de Comunicació del Departament de la Presidència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 331/2004, de 20 de juliol, de reestructuraciÛ de la Secretaria de ComunicaciÛ del Departament de la PresidËncia.

L'exercici de les funcions que el Departament de la PresidËncia tÈ atribuÔdes en matËria de comunicaciÛ i la seva especialcomplexitat justifiquen l'existËncia d'una secretaria sectorial que permeti actuar amb la m‡xima efic‡cia en els diversos ‡mbits que hi tenen relaciÛ.

L'actual estructura de la Secretaria de ComunicaciÛ, que es determina en el Decret 68/2004, de 20de gener, d'estructuraciÛ i de reestructuraciÛ de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat, es limita a dos ˙nics Úrgans: l'Oficina de ComunicaciÛ del Govern i la SubdirecciÛ General de Mitjans Audiovisuals.

La necessitat de reforÁar la planificaciÛ i la coordinaciÛ de la polÌtica informativa del Govern aconsella crear una nova unitat, anomenada Gabinet de ComunicaciÛ EstratËgica, que elabori el disseny general d'aquesta polÌtica i doni suport als departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat en l'‡mbit de la comunicaciÛ.

D'altra banda, la import‡ncia de l'actuaciÛ administrativa en l'‡mbit dels mitjans de comunicaciÛ audiovisuals aconsella que s'atribueixi novament el rang de DirecciÛ General a l'Úrgan que tÈ atribuÔdes aquestes funcions, el qual passa a denominar-se DirecciÛ General de Mitjans i Serveis de DifusiÛ Audiovisuals.

Finalment, per tal d'integrar en la mateixa secretaria sectorial la totalitat d'Úrgans que tenen atribuÔdes funcions en els ‡mbits relacionats amb la polÌtica de comunicaciÛ del Govern, s'adscriu a la Secretaria de ComunicaciÛ la DirecciÛ General de DifusiÛ Corporativa, que fins ara no en formava part.

Per tot aixÚ, de conformitat amb el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta del Conseller en Cap, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

AdscripciÛ de la Secretaria de ComunicaciÛ

La Secretaria de ComunicaciÛ constitueix una secretaria sectorial adscrita al Departament de la PresidËncia, que Ès coordinada per la Secretaria General del Conseller en Cap, en els termes previstos al Decret 195/2004, de 24 de febrer, de reestructuraciÛ parcial del Departament de la PresidËncia de la Generalitat de Catalunya.

Article 2

Funcions de la Secretaria de ComunicaciÛ

2.1††A la Secretaria de ComunicaciÛ li corresponen les funcions seg¸ents:

a)†Donar suport i assistir la persona titular del Departament en l'exercici de les seves funcions en matËria de comunicaciÛ.

b)†Coordinar la comunicaciÛ de l'acciÛ del Govern.

c)†Donar difusiÛ i fer el seguiment informatiu de les activitats del Govern.

d)†Coordinar la relaciÛ entre el Govern de la Generalitat iels mitjans de comunicaciÛ.

e)†Supervisar les actuacions que, en matËria de mitjans de comunicaciÛ audiovisuals, executen les unitats directives que en depenen.

f)†Dissenyar i proposar la polÌtica del Govern que fomenti la consolidaciÛ de l'espai catal‡ de comunicaciÛ.

g)†Impulsar i donar suport a activitats de foment en l'‡mbit de la comunicaciÛ.

2.2††En l'exercici de les funcions establertes a les lletres b)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR