DECRET 396/2004, de 5 d'octubre, de modificació del Decret 147/2002, de 28 de maig, de reestructuració parcial de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyDecret

DECRET 396/2004, de 5 d'octubre, de modificaciÛ del Decret 147/2002, de 28 de maig, de reestructuraciÛ parcial de la DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana.

El Decret 147/2002, de 28 de maig, de reestructuraciÛ parcial de la DirecciÛ Generalde Seguretat Ciutadana, va definir, entre d'altres, l'estructura interna i les funcions especÌfiques dels serveis d'administraciÛ d'aquesta direcciÛ general.

El desplegament territorial dels efectius del cos de mossos d'esquadra i l'increment de les activitats de gestiÛ en aplicaciÛ del rËgim estatutari dels funcionaris del cos, derivat del creixement constant dels seus efectius, obliguen a adaptar l'estructura de la DirecciÛ General esmentada per tal de respondre als requeriments plantejats per aquesta nova situaciÛ.

Aquest any 2004 Ès previst que la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra es desplegui com a policia integral a la comarca de l'Anoia i a nivell de complementarietat de les forces i cossos de seguretat de l'Estat al municipi de Barcelona. Aquest procÈs de desplegament del cos de mossos d'esquadra com a policia complement‡ria i de suport ha de completar-se l'any 2005 amb el desplegament com a policia ordin‡ria i integral a Barcelona.

Aquest procÈs de desplegament ila futura substituciÛ de les forces i cossos de seguretat de l'Estat en les regions policials Metropolitana Sud, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre requereixen l'establiment d'uns Úrgans administratius descentralitzats que gestionin els recursos humans, materials i econÚmics que hi estan adscrits en les futures regions. Amb aquest objectiu es creen els serveis d'administraciÛ de les regions policials Metropolitana Barcelona, Metropolitana Sud, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Tots ells sÛn serveis amb un contingut funcional idËntic al dels serveis d'administraciÛ existents en les regions policials Girona, Ponent, Pirineu , Central i Metropolitana Nord.

La creaciÛ del Servei d'AdministraciÛ de la RegiÛ Policial Metropolitana Barcelona obliga al canvi de nom del Servei d'AdministraciÛ de les Demarcacions de Barcelona, Tarragona i Terres de l'Ebre per tal d'evitar confusions en l'‡mbit d'actuaciÛ de cada servei. D'aquesta manera, es modifica el Decret 147/2002, de 28 de maig, de reestructuraciÛ parcial de la DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, per adaptar l'estructura a aquests nous requeriments organitzatius, alhora que es redefineixen les funcions que corresponen als serveis d'administraciÛ de les regions policials.

En conseq¸Ëncia, de conformitat amb el que estableixen els articles...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR