DECRET 251/2000, de 24 de juliol, de reestructuració de la Direcció General de Relacions Exteriors. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 3258, pàg. 14122, de 3.11.2000).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

251/2000, de 24 de juliol, de reestructuració de la Direcció General de Relacions Exteriors. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 3258, pàg. 14122, de 3.11.2000).

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

Mitjançant el Decret 297/1999, de 26 de novembre, de creació i reorganització de departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, es va adscriure la Direcció General de Relacions Exteriors al Departament de Governació i Relacions Institucionals.

Aquesta nova adscripció, juntament amb la necessitat de donar impuls a les actuacions de la Generalitat amb relació als països de Llatinoamèrica fan necessari reestructurar aquesta Direcció General.

En conseqüència, a proposta del conseller de Governació i Relacions Institucionals i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Correspon a la Direcció General de Relacions Exteriors, depenent del Departament de Governació i Relacions Institucionals, l’exercici de les funcions següents:

L’exercici de les funcions inherents a la projecció exterior que té assignades el Departament de Governació i Relacions Institucionals d’acord amb les directrius fixades pel seu titular.

La coordinació i l’impuls de l’actuació de l’Administració de la Generalitat en la seva projecció exterior. A aquests efectes els departaments i organismes de la Generalitat informaran el director general de Relacions Exteriors dels seus projectes i actuacions de projecció exterior.

El seguiment i la coordinació de les actuacions d’ajut i cooperació per al desenvolupament.

El seguiment i la coordinació de les actuacions de suport als ens i organismes catalans amb presència a l’exterior.

Qualsevol altra funció relacionada amb les anteriors que li sigui encomanada pel conseller de Governació i Relacions Institucionals.

Article 2

2.1 La Direcció General de Relacions Exteriors exerceix les seves funcions mitjançant les àrees funcionals següents:

L’Àrea d’Europa.

L’Àrea de Cooperació Internacional.

L’Àrea de Llatinoamèrica i Comunitats Catalanes de l’Exterior.

2.2 Correspon a l’Àrea d’Europa, sota la direcció del director general, l’exercici de les funcions d’impuls, seguiment i coordinació de les actuacions de projecció exterior de la Generalitat en l’àmbit europeu i davant la Unió Europea, i també la coordinació i el seguiment de les actuacions dels departaments de la Generalitat en aquesta matèria i àmbit geogràfic, i específicament les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR