DECRET 59/2007, de 13 de març, de reestructuració del Gabinet del Conseller o la Consellera de Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

59/2007, de 13 de març, de reestructuració del Gabinet del Conseller o la Consellera de Salut.

En el Decret 219/2005, d'11 d'octubre, de reestructuració del Departament de Salut, es va incloure, en seu article 6, el Gabinet del Conseller o la Consellera en el capítol 2, dedicat als òrgans d'assistència i suport al conseller o la consellera. En aquest article s'establia que li era d'aplicació el que disposava l'Acord de Govern de 20 de gener de 2004, pel qual es regulen determinats aspectes del règim eventual al servei de l'Administració de la Generalitat, publicat per la Resolució GAP/537/2004, de 5 de març (DOGC núm. 4091, de 15.3.2004).

Mitjançant el Decret 2/2005, d'11 de gener, sobre el règim jurídic del personal eventual de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, es va desplegar la regulació del règim jurídic del personal eventual que presta serveis a l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Mitjançant el Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, es va reestructurar el Govern i els diversos departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, l'Acord de Govern GOV/6/2007, de 16 de gener, pel qual s'estableix el nombre de llocs de treball reservat a personal eventual i es regulen determinats aspectes del seu règim, adapta a la reestructuració del Govern operada, el dimensionament de la plantilla de llocs de treball de caràcter eventual, definits per la normativa vigent com a llocs de confiança o d'assessorament especial. Aquest Acord del Govern deixa sense efecte l'Acord del Govern de 20 de gener de 2004, pel qual es regulen determinats aspectes del règim del personal eventual al servei de l'Administració de la Generalitat i l'Acord del Govern de 18 de maig de 2006, pel qual es regula el règim transitori del personal eventual afectat pel Decret 143/2006, de 13 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat.

Per adaptar l'estructura del Gabinet del Conseller o la Consellera de Salut a les modificacions normatives anteriorment esmentades, juntament amb les noves necessitats estructurals i funcionals derivades del dimensionament del Departament de Salut per donar compliment a les noves polítiques en matèria de salut, de conformitat amb el que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR