DECRET 181/1996, de 4 de juny, de reestructuració del Gabinet Jurídic Central.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La reforma del Gabinet Jurídic Central s'emmarca en el procés de racionalització de les estructures orgàniques del Departament de la Presidència, iniciat pel Decret 137/1996, de 30 d'abril, tenint molt especialment en compte en aquest cas que el Govern de la Generalitat ha presentat al Parlament de Catalunya un projecte de Llei d'organització dels serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

A proposta del conseller de la Presidència i d'acord amb el Govern,

Decreto,

Article 1

Es modifica l'article 4 del Decret 286/1988, de 17 d'octubre, el qual queda redactat en la forma següent: "El director del Gabinet Jurídic Central és nomenat i separat per Decret aprovat pel Govern, entre les persones que tinguin la condició de llicenciades en Dret. Té categoria de secretari general i depèn del titular del Departament de la Presidència".

Article 2

Es crea en el si del Gabinet Jurídic Central la Direcció General d'Assumptes Contenciosos.

Article 3

Es modifica l'article 6 del Decret 286/1988, el qual queda redactat en la forma següent: "1. A proposta del director del Gabinet Jurídic Central, tramesa pel titular del Departament de la Presidència, el Govern podrà nomenar un director general d'Assumptes Contenciosos entre persones que tinguin la condició de llicenciades en Dret. Tindrà al seu càrrec la direcció dels assumptes sotmesos a la jurisdicció ordinària, contenciosa administrativa o laboral, en què tingui interès la Generalitat o els organismes que en depenen, així com les funcions jeràrquiques sobre els lletrats i el personal administratiu adscrit a aquesta funció." "2. La Direcció del Gabinet Jurídic Central s'estructura de la manera següent: "Direcció General d'Assumptes Contenciosos. "Subdirecció General de Serveis Consultius i Coordinació Jurídic. "Subdirecció General de Qüestions Constitucionals. "3. De la Direcció General d'Assumptes Contenciosos dependrà la Subdirecció General d'Assumptes Contenciosos."

Article 4

Es modifica l'article 7 del Decret 286/1988, que resta redactat de la manera següent: "Corresponen a la Subdirecció General de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica les funcions encomanades al Gabinet Jurídic Central respecte de l'assessorament en Dret de l'Administració de la Generalitat i dels organismes que en depenen, així com també la preparació i la correcció tècnica dels textos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR