DECRET 338/1994, de 16 de novembre, de reestructuració del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyDecret

La Llei 18/1990, de 15 de novembre, va crear el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada com a organisme autònom adscrit al Departament de Justícia.

Posteriorment, el Decret 118/1991, de 7 de maig, va establir l'estructura orgànica del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Des d'aleshores, el Centre d'Estudis ha anat assumint gradualment noves competències en matèria de formació, investigació i col·laboració amb diferents entitats públiques i privades, d'acord amb les funcions que li assigna la Llei 18/1990.

Atès que és necessari fer una modificació de l'estructura orgànica del Centre, i d'acord amb l'article 25.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Justícia,

Decreto:

Article 1

El director del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, que té categoria de director general, és nomenat pel Govern de la Generalitat a proposta del conseller de Justícia, escoltat prèviament el Consell Rector, i exerceix les funcions que estableix l'article 9 de la Llei de creació del Centre.

Article 2

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada s'estructura en el òrgans següents: Subdirecció del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, de la qual depenen les àrees i unitats següents:

  1. Àrea de Formació i Publicacions, de la qual depenen les Unitats de Formació Penal-criminològica, de Formació de l'Administració de Justícia i de Formació Externa.

  2. Àrea d'Investigació, de la qual depenen la Unitat d'Investigació Penal-criminològica i la Unitat d'Investigació sobre la Justícia Aplicada i el Dret.

  3. Àrea de Gestió Administrativa i Suport Tècnic, de la qual depenen la Unitat de Gestió Administrativa, la Unitat de Secretaria Tècnica i la Unitat de Biblioteca i Centre de Documentació. La subdirecció, les àrees i les unitats s'assimilen la subdirecció general, serveis i seccions respectivament.

Article 3

A la Subdirecció del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada li corresponen les funcions següents:

  1. La coordinació i supervisió dels programes de formació i investigació i l'activitat docent i investigadora del personal del Centre.

  2. La coordinació i la supervisió de les tasques de suport tècnic i documentació.

  3. La col·laboració amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya en la selecció i formació inicial especialitzada del personal que ha d'ingressar al Departament de Justícia.

  4. La supervisió de la gestió econòmica i de personal del Centre.

  5. La gestió dels convenis amb les universitats per als cursos de postgrau i la supervisió d'aquests.

  6. La coordinació i la supervisió de les jornades i activitats obertes al públic en general.

  7. La coordinació de les publicacions.

  8. L'assessorament jurídic.

  9. Les altres funcions que el director li pugui encarregar.

Article 4

A l'Àrea de Formació i Publicacions li corresponen les funcions següents;

  1. La planificació, l'organització i la supervisió de les activitats anuals de formació inicial i permanent especialitzada i de pràctiques universitàries en els àmbits de serveis penitenciaris, justícia juvenil, administració de justícia i dret.

  2. L'organització i la gestió de les activitats de formació externa.

  3. La proposta de contractació dels professors i tutors necessaris per dur a terme els programes de formació i de pràctiques universitàries.

  4. La supervisió dels expedients, els certificats i els diplomes de formació i de pràctiques universitàries expedits pel Centre.

  5. La formació del personal docent.

  6. L'edició i la distribució de les publicacions del Centre.

  7. Les altres funcions que el subdirector del Centre li encarregui.

Article 5

A la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR