DECRET 573/2006, de 19 de desembre, de reestructuració parcial del Departament de Medi Ambient i Habitatge

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

573/2006, de 19 de desembre, de reestructuració parcial del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

El Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, ha assignat noves competències al Departament de Medi Ambient i Habitatge, per la qual cosa cal adequar l'estructura del Departament a aquestes previsions.

D'acord amb el que preveu la Llei 13/1989, d'organització procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat; a proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge, i amb la deliberació prèvia del Govern de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

Secretaria d'Habitatge

1.1 La Secretaria d'Habitatge, creada pel Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, té les funcions següents:

  1. Planificar, coordinar i fer el seguiment de les polítiques, els programes i els plans relatius a l'habitatge d'iniciativa pública o privada.

  2. Planificar, dirigir, coordinar i fer el seguiment de les polítiques, els programes i els plans relatius a l'ordenació de l'edificació, el control de la qualitat de processos i dels productes de l'edificació, i el control de l'habitabilitat d'edificis i d'habitatges.

  3. Planificar, coordinar i fer el seguiment de les polítiques, els programes i els plans relatius a la rehabilitació d'habitatges, la remodelació d'edificis d'habitatges i de conjunts d'habitatges, i a la mobilització del parc vacant existent.

  4. Definir els criteris per a la gestió del patrimoni d'habitatge públic.

  5. Definir i regular el sistema d'accés als habitatges de protecció pública.

  6. Definir i fer el seguiment de les polítiques d'adjudicació dels habitatges de protecció pública.

  7. Dirigir i coordinar les polítiques socials d'habitatge.

  8. Dirigir i coordinar la planificació territorial sectorial d'habitatge, sens perjudici de les competències del Departament de Política Territorial i Obres Públiques en la planificació territorial general i en les polítiques de sòl.

  9. Elaborar els documents i emetre els informes que li siguin requerits sobre tots els àmbits relacionats amb l'habitatge, i coordinar tota l'activitat d'atenció als requeriments públics i privats sobre habitatge.

  10. Promoure i fomentar la intervenció d'altres administracions públiques i dels agents socioeconòmics en els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR