DECRET 360/2002, de 24 de desembre, de reestructuració parcial de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 360/2002, de 24 de desembre, de reestructuració parcial de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya.

La Llei 24/1987, de 28 de desembre, de creació de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP), en l'article 3 estableix les funcions i els objectius d'aquesta entitat autònoma comercial.

El Decret 250/1999, de 6 de setembre, de reestructuració de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya i de reassignació de funcions a les seves unitats, estableix les unitats orgàniques que la integren.

Atesos aquests antecedents i l'increment de les activitats de l'Entitat en els darrers anys, aquest Decret té per objecte la reestructuració parcial i la reassignació de funcions a algunes unitats orgàniques que integren l'EADOP per tal d'adequar-les a les necessitats actuals.

En virtut d'això, i de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller en cap i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

L'article 6 del Decret 250/1999, de 6 de setembre, queda redactat de la manera següent:

"Article 6

"Àrea de Gestió Administrativa

"6.1 A l'Àrea de Gestió Administrativa, assimilada a Subdirecció General, li corresponen les funcions següents:

"a) Dirigir i supervisar les funcions econòmicofinanceres de l'Entitat i els recursos humans.

"b) Elaborar, sota les directrius de la Direcció, la proposta d'avantprojecte de pressupost i exercir-ne el control d'acord amb la Llei de pressupostos de la Generalitat i de les seves entitats autònomes.

"c) Supervisar la tresoreria i la comptabilitat de l'EADOP i fer l'anàlisi dels estats financers i pressupostaris.

"d) Preparar i supervisar totes les contractacions de l'Entitat.

"e) Establir i coordinar el sistema de comptabilitat de costos de l'EADOP.

"f) Controlar la gestió dels estocs de publicacions de l'Entitat, de les institucions de la Generalitat i d'altres editors dipositades en el magatzem de l'Entitat per a la comercialització.

"g) Dirigir, pel que fa a les publicacions destinades a la venda que té encomanades, la gestió de les compres als departaments, als organismes de la Generalitat i a altres editors.

"h) Controlar la facturació i el cobrament dels serveis editorials que l'Entitat presta als organismes de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR