DECRET 102/1982, de 26 d'abril, de reestructuració de la Direcció General de Promoció de la Salut i dels Serveis Territorials.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyDecret

El Decret de 22 d'octubre de 1979 dot‡ el Departament de Sanitat i Seguretat Social de la seva estructura b‡sica i cre‡ la DirecciÛ General de PromociÛ de la Salut, estructurant-la alhora en funciÛ de les necessitats derivades de les transferËncies de serveis de l'Estat i les funcions atribuÔdes a l'esmentada DirecciÛ General.

AtËs que per Decret de 3 de desembre de 1979 s'estructuraren els Serveis Territorials de PromociÛ de la Salut;

AtËs que cal dotar a l'AdministraciÛ Sanit‡ria d'una estructura que permeti actuar amb una major efic‡cia en les matËries que li estan atribuÔdes, tant pel que fa als serveis centrals com territorials;

AtËs el que disposen el Reglament de RËgim Interior de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret de 18 de marÁ de 1978, el Decret de 18 de setembre sobre organitzaciÛ i competËncies dels Úrgans dels Departaments;

A proposta del Conseller de Sanitat i Seguretat Social i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Dins del Servei de PromociÛ de la Salut de

la DirecciÛ General de PromociÛ de la Salut es creen les seg¸ents seccions:

  1. SecciÛ de ProtecciÛ Materno-Infantil.

  2. SecciÛ de Malalties CrÚniques.

Article segon

- Dependent directament del Director General

de PromociÛ de la Salut, es creen les seg¸ents Seccions, sense perjudici de la ulterior creaciÛ de l'Úrgan intermedi corresponent:

  1. SecciÛ de GestiÛ Administrativa.

  2. SecciÛ de Vigil‡ncia EpidemiolÚgica.

Article tercer

- Es creen quatre Seccions de Sanejament

Ambiental integrades en cadascun dels quatre Serveis Territorials de PromociÛ de la Salut de la DirecciÛ General de PromociÛ de la Salut.

DisposiciÛ derogatÚria.

- Queden suprimits els Negociats de Sanejament Ambiental que foren creats pel Decret de 3 de desembre de 1979, article 1.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR