DECRET 93/2010, de 13 de juliol, de reestructuració parcial dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyDecret

DECRET

93/2010, de 13 de juliol, de reestructuració parcial dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

El Decret 282/2000, de 31 d'agost, de reestructuració del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, estableix la seva estructura territorial.

El Decret 323/2006, de 22 d'agost, va crear els Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural a la Catalunya Central i a l'Alt Pirineu i Aran, determinant-se a la disposició transitòria segona d'aquest Decret que mentre no es completés l'estructura d'aquests nous Serveis Territorials, els Serveis Territorials de Barcelona i de Lleida els donarien el suport necessari per al seu desenvolupament.

La posada en funcionament dels nous Serveis Territorials i l'assumpció de funcions pels titulars dels esmentats Serveis Territorials han fet palesa la necessitat de procedir a un desplegament parcial de l'estructura dels Serveis Territorials de la Catalunya Central i de l'Alt Pirineu i Aran, per tal de donar més coherència i millorar la gestió de les funcions encomanades a les diferents unitats territorials.

Així mateix, aquestes circumstàncies han posat de manifest, pel que fa als Serveis Territorials a Barcelona, la conveniència de concentrar en un únic Servei les funcions de gestió i coordinació territorial, a l'efecte de millorar l'eficàcia de la gestió i assolir la unitat d'actuació.

D'altra banda la disposició final del Decret determina que la seva entrada en vigor és l'endemà de la seva publicació, ja que en aquest moment els Serveis Territorials de la Catalunya central i de l'Alt Pirineu i Aran es troben en una situació de transitorietat en no tenir estructura orgànica i és convenient posar en marxa de forma immediata l'estructura que ha de suposar una millora en les activitats administratives i per a l'administrat.

L'article 25 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, determina que correspon al Govern la creació, la modificació, els canvis d'adscripció o la supressió d'òrgans actius amb nivell igual o superior al de Secció.

L'article 40 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la Presidència de la Generalitat i del Govern, especifica que les disposicions reglamentàries dictades pel Govern adopten la forma de Decret i són signades pel president i pel conseller que hagi formulat la proposta.

En conseqüència, a proposta del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Estructura dels Serveis Territorials a Barcelona

1.1 Els Serveis Territorials a Barcelona s'estructuren en les unitats següents:

  1. Secció de Secretaria.

  2. Servei de Coordinació i Gestió Territorials.

    1.2 Són funcions de la Secció de Secretaria dels Serveis Territorials a Barcelona les següents:

  3. La coordinació i la supervisió de l'organització i el funcionament administratiu dels Serveis Territorials.

  4. El control de la gestió i l'administració del personal dels Serveis Territorials i el control i la gestió de l'habilitació.

  5. El suport jurídic a les diferents unitats que depenen del director dels Serveis Territorials, la instrucció dels expedients sancionadors que es tramiten als Serveis Territorials i l'informe dels recursos i altres qüestions que se'ls plantegin.

    1.3 Són funcions del Servei de Coordinació i Gestió Territorials dels Serveis Territorials a Barcelona les següents:

  6. La coordinació de la realització d'assaigs de plaguicides i tècniques de lluita fitosanitària i la col·laboració en el seu desenvolupament; la realització d'inspeccions d'establiments i serveis plaguicides i la seva inscripció al Registre oficial.

  7. La coordinació i la col·laboració en la realització de campanyes fitosanitàries i el foment de la constitució d'agrupacions de defensa vegetal.

  8. La realització de campanyes de prospecció de paràsits i de les actuacions relacionades...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR