DECRET 140/1981, de 21 de maig, reestructurant el Servei d'Investigació Agrària.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

El Decret de 19 de febrer de 1979 (DOGC núm. 17, de 16-III-81) estructurava el Servei d'Investigació Agrària creat, dins de la Direcció General de Promoció i Desenvolupament, mitjançant el Decret de Presidència de la Generalitat de 29 de gener de 1979, sobre organització del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Mitjançant el Reial Decret 171/1981, de 9 de gener, de traspassos de Serveis de l'Estat a la Generalitat en matèria d'investigació agrària, s'amplien i completen les transferències rebudes per la Generalitat Provisional.

Vistes, doncs, aquestes disposicions, resulta procedent de reestructurar l'esmentat Servei d'Investigació Agrària, per tal d'adequar la seva organització d'acord amb els nous traspassos de serveis i determinar l'estructura més adient per tal que les competències assolides en aquesta matèria puguin ésser adequadament exercides per la Generalitat de Catalunya.

A tal fi, atès el que disposen el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978, i el Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments, a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Els objectius del Servei d'Investigació

Agrària i les funcions del seu Cap continuen essent els que estableixen els articles 2 i 6 del Decret de 19 de febrer de 1979.

Article segon 1

Es creen les següents Unitats.

d'Investigació Agrària:

- Unitat de Protecció Vegetal.

- Unitat de Tecnologia i Agro-energètica.

- Unitat de Selecció i Millora Genètica Vegetal.

- Unitat d'Horticultura Aplicada.

- Unitat de Fisiologia Vegetal.

- Unitat d'Arboricultura Mediterrània.

- Unitat de Producció Animal.

- Unitat d'Avicultura. 2. Les Unitats d'Investigació, tal com disposa l'article 7 del Decret de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR