DECRET 303/1991, de 24 de desembre, pel qual es reestructuren els Serveis Territorials de la Direcció General de Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Pel Decret 222/1985, de 23 de juliol, es va procedir a la reestructuració de la Direcció General de Transports.

La Llei orgànica 5/1987, de 30 de juliol, de delegació de facultats de l'Estat a les comunitats autònomes en relació amb els transports per carretera i per cable, preveu la delegació de facultats de gestió dels serveis de transport interior i de les activitats auxiliars i complementàries del transport i d'inspecció i sancions en favor de les comunitats autònomes.

Atesa l'experiència adquirida i la conveniència d'una potenciació més gran de l'estructura orgànica existent amb les noves competències assolides, d'acord amb el que preveu l'article 25.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, s'escau procedir a la creació de les unitats orgàniques necessàries en els Serveis Territorials de la Direcció General de Transports.

A proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

1.1 Es crea dins els Serveis Territorials de Transports de les Demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona la Secció de Concessions i Autoritzacions. 1.2 Correspon a les seccions de concessions i autoritzacions el desenvolupament de les funcions següents:

  1. L'elaboració d'informes sobre els projectes de serveis regulars i discrecionals de transport de viatgers per carretera i de les propostes de resolució sobre les condicions per al seu desenvolupament.

  2. L'elaboració d'informes i propostes de resolució referents a l'atorgament de les autoritzacions de transports tant de viatgers com de mercaderies.

  3. L'elaboració d'informes referents als expedients de transport marítim i de transport per cable.

  4. L'elaboració d'informes referents a l'explotació de les estacions de viatgers i a l'establiment de marquesines i pals de parada.

  5. L'elaboració d'informes i propostes de resolució referents al reconeixements de la capacitació professional per a les activitats de transportista, agència de transports, transitari i magatzemista-distribuïdor.

Article 2

2.1 Es creen en el Servei Territorial de Transports de la Demarcació de Barcelona la Secció de Concessions i la Secció d'Autoritzacions. 2.2 Corresponen a la Secció de Concessions les funcions següents:

  1. L'elaboració d'informes sobre els projectes de serveis regulars de viatgers i resolucions i propostes de resolució de les condicions per al seu desenvolupament.

  2. L'elaboració d'informes referents a les peticions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR