ORDRE MAH/386/2004, de 14 d'octubre, per la qual es declara refugi de fauna salvatge el Bosc de Poblet, al terme municipal de Vimbodí.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyOrdre

ORDRE MAH/386/2004, de 14 d'octubre, per la qual es declara refugi de fauna salvatge el Bosc de Poblet, al terme municipal de VimbodÌ.

La Junta Rectora del Paratge Natural d'InterËs Nacional del Bosc de Poblet ha presentat una sol∑licitud perquË el Bosc de Poblet sigui declarat refugi de fauna salvatge, atËs que els terrenys que el formen posseeixen uns importants valors faunÌstics que justifiquen la seva protecciÛ.

La creaciÛ dels refugis de fauna salvatge est‡ prevista a l'article 37 de la Llei 3/1988, de 4 de marÁ, de protecciÛ dels animals, com a ‡rees limitades per preservar la fauna, en les quals est‡ prohibida l'activitat de caÁa.

El Consell de CaÁa de Tarragona ha emËs un informe favorable sobre l'expedient de creaciÛ de refugi de fauna salvatge del Bosc de Poblet.

A proposta de la DirecciÛ General del Medi Natural,

Ordeno:

Article 1

Es declara refugi de fauna salvatge el Bosc de Poblet, situat al terme municipal de VimbodÌ, comarca de la Conca de Barber‡, amb la finalitat de protegir les comunitats animals en el manteniment estricte dels equilibris biolÚgics existents.

Article 2

2.1††DenominaciÛ: refugi de fauna salvatge Bosc de Poblet.

2.2††El refugi de fauna salvatge el Bosc de Poblet est‡ situat a la comarca de la Conca de Barber‡, amb una superfÌcie de 2.276 hect‡rees, totes situades al terme municipal de VimbodÌ, tot coincidint amb el bosc d'utilitat p˙blica amb identificador CUP-T-1 i anomenat Bosc de Poblet.

2.3††Els lÌmits del refugi es descriuen a l'annex d'aquesta Ordre i estan grafiats al pl‡nol que consta a l'expedient.

Article 3

3.1††L'administraciÛ i el manteniment del refugi de fauna salvatge correspon a la direcciÛ tËcnica del Paratge Natural d'InterËs Nacional del Bosc de Poblet adscrita a la DirecciÛ General del Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

L'administrador de la finca ha de presentar una memÚria en la qual quedin reflectides les activitats fetes i els resultats obtinguts.

3.2††La senyalitzaciÛ i la conservaciÛ del refugi seran a c‡rrec de l'administrador. La senyalitzaciÛ s'ha de fer d'acord amb la ResoluciÛ de 15 de febrer de 1990 de la DirecciÛ General del Medi Natural del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, per la qual esdonen les normes complement‡ries per a la senyalitzaciÛ de les ‡rees de protecciÛ de fauna salvatge (DOGC n˙m. 1269, de 19.3.1990).

Article 4

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR