ORDRE CLT/300/2006, de 8 de juny, per la qual s'aprova el Reglament d'organització i funcionament del Consell de Direcció del Departament de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/300/2006, de 8 de juny, per la qual s'aprova el Reglament d'organització i funcionament del Consell de Direcció del Departament de Cultura.

L'article 3 del Decret 478/2004, de 28 de desembre, de reestructuració del Departament de Cultura, regula el Consell de Direcció com a unitat d'assistència i suport al/a la conseller/a. Aquest precepte disposa que el Consell de Direcció és presidit pel/per la conseller/a de Cultura i integrat, a més, pel/per la secretari/ària general, els/les directors/res generals, i la resta de persones que el/la conseller/a designi. Té com a funció assistir el/la conseller/a en l'elaboració de la política del Departament i en el seguiment de l'execució d'aquesta política.

Aquesta Ordre té per objecte desenvolupar la regulació del Decret esmentat sobre l'organització i el funcionament del Consell de Direcció. A fi de facilitar l'exercici de les funcions del Consell de Direcció, coordinar millor les polítiques sectorials del Departament de Cultura i coadjuvar en els processos que precedeixen la presa de decisions del/de la conseller/a, s'hi preveu que el Consell disposi, a més del Ple, d'una Comissió Executiva i unes comissions sectorials. Amb aquesta organització es garanteix un aprofundiment més gran en els temes que s'hi tracten i permet millorar l'eficàcia en l'exercici de les funcions atribuïdes.

Atès el que disposen l'article 61 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la disposició final segona del Decret 478/2004, de 28 de desembre,

Ordeno:

Article únic

S'aprova el Reglament d'organització i funcionament del Consell de Direcció del Departament de Cultura, el text del qual figura a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 8 de juny de 2006

Ferran Mascarell i Canalda

Conseller de Cultura

Annex

Reglament d'organització i funcionament del Consell de Direcció del Departament de Cultura

Article 1

Naturalesa

El Consell de Direcció del Departament de Cultura és l'òrgan col·legiat d'assistència i suport al/a la conseller/a de Cultura que debat i proposa les directrius estratègiques i les línies d'actuació del Departament i fa el seguiment de la seva implementació.

Article 2

Organització

2.1 El Consell de Direcció funciona en Ple, en Comissió Executiva i en les comissions sectorials següents:

  1. Comissió Sectorial d'Acció Cultural.

  2. Comissió Sectorial de Patrimoni Cultural.

  3. Comissió Sectorial d'Acció Territorial.

2.2 Les secretaries d'aquests òrgans poden ser exercides per un dels seus membres o per personal del Departament de Cultura. Correspon a les secretaries redactar les actes de les sessions i, si s'escau, realitzar funcions d'assessorament i seguiment dels acords presos.

2.3 El Ple pot crear comissions temporals i n'ha de fixar les seves funcions i composició.

Article 3

Ple

El Ple del Consell de Direcció està integrat pels membres següents:

  1. Conseller/a, que n'és el/la president/a.

  2. Secretari/ària general, que n'és el/la vicepresident/a.

  3. Director/a de Serveis.

  4. Director/a general del Patrimoni Cultural.

  5. Director/a general de Cooperació Cultural.

  6. Director/a del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

  7. Director/a de la Institució de les Lletres Catalanes.

  8. Gerent de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR