DECRET 267/2003, de 21 d'octubre, de modificació del Decret 170/1999, de 29 de juny, pel qual s'aprova el Reglament provisional regulador de les entitats ambientals de control.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET 267/2003, de 21 d'octubre, de modificació del Decret 170/1999, de 29 de juny, pel qual s'aprova el Reglament provisional regulador de les entitats ambientals de control.

Des de la publicació del Decret 170/1999, de 29 de juny, pel qual s'aprova el Reglament provisional regulador de les entitats ambientals de control (DOGC núm. 2921, d'1.7.1999), s'han aprovat noves regulacions en matèria ambiental que fa que sigui necessària la seva modificació puntual, entre les quals específicament el Decret 148/2001, de 29 de maig, d'ordenació ambiental de les instal·lacions de telefonia mòbil i altres instal·lacions de radiocomunicació (DOGC núm. 3404, de 7.6.2001).

Igualment, i per poder atendre la demanda de les entitats locals, cal habilitar la Unitat d'Acreditació per dur a terme l'acreditació de les entitats ambientals de control per a actuacions complementàries d'abast municipal.

Això obliga a establir noves tipologies d'activitats o bé a incorporar nous paràmetres de control sobre tipologies d'activitats existents.

Per tot això, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Medi Ambient i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles següents del Decret 170/1999, de 29 de juny, pel qual s'aprova el Reglament provisional regulador de les entitats ambientals de control.

  1. S'afegeixen els apartats següents a l'article 3:

    "i) Plantilla de personal d'una entitat ambiental de control (EAC): relació de persones adscrites a un lloc de treball de l'EAC mitjançant un contracte laboral de caràcter indefinit.

    "j) Plantilla mínima de personal titulat d'una EAC: nombre mínim de tècnics habilitats/tècniques habilitades que han de figurar en la plantilla de personal d'una EAC.

    "k) Tècnic habilitat/tècnica habilitada: personal llicenciat, enginyer, diplomat universitari, enginyer tècnic o equivalent que ha estat avaluat satisfactòriament mitjançant auditories de camp per poder dur a terme les funcions de control per a una o més de les tipologies (com a màxim tres) per a les quals està acreditada l'EAC.

    "l) Auditoria de camp: auditoria que té per objecte comprovar en la pràctica que la competència tècnica de l'EAC és suficient, idònia i adient per dur a terme les funcions objecte de la seva activitat segons els criteris establerts en la normativa de referència, en el sistema de qualitat de l'EAC o en la documentació aplicable emesa per la Unitat d'Acreditació.

    m)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR