ORDRE ARP/70/2004, d'11 de març, per la qual es modifica l'Ordre ARP/317/2002, de 17 de setembre, per la qual s'aprova la reglamentació del peix blau que pot gaudir de la Marca Q.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/70/2004, d'11 de març, per la qual es modifica l'Ordre ARP/317/2002, de 17 de setembre, per la qual s'aprova la reglamentació del peix blau que pot gaudir de la Marca Q.

L'Ordre ARP/317/2002, de 17 de setembre, per la qual s'aprova la reglamentació del peix blau que pot gaudir de la Marca Q (DOGC núm. 3726, de 25.9.2002) regula, entre d'altres aspectes, les mides mínimes del peix protegit per la Marca Q i les mides de les caixes en les quals s'envasa el peix capturat.

L'experiència adquirida durant el temps d'aplicació de la reglamentació i qüestions comercials evidencien que aquests aspectes han de ser modificats en el sentit que les mides mínimes del peix protegit per la Marca Q siguin les mateixes que estableix la legislació vigent en matèria de recursos pesquers, i que les caixes en les quals s'envasa el peix capturat tinguin una mida més gran.

Per tot això, cal procedir a la modificació de l'Ordre ARP/317/2002, de 17 de setembre, per la qual s'aprova la reglamentació del peix blau que pot gaudir de la Marca Q, per tal d'adequar la reglamentació actual a les necessitats del sector.

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

.1 Es modifica l'article 5.1 del Reglament aprovat per l'Ordre ARP/317/2002, de 17 de setembre, el qual queda redactat de la manera següent:

5.1 Les mides mínimes autoritzades, preses des de l'extrem del cap fins a l'extrem de l'aleta caudal, seran les que estableixi la legislació vigent.

.2 Es modifica l'article 8.1 del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR