DECRET 118/1992, de 28 d'abril, de regulació de la cooperació econòmica de la Generalitat amb els ens locals per al servei de residus sòlids urbans. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 1647, pàg. 5575, de 21.9.1992).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Medi Ambient
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

El Decret 168/1991, de 30 de juliol, de convocatòria per a la formulació del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya del quadrienni 1992-1995, estableix en el seu article 8 que la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, vista la demanda presentada, podrà formular nous programes específics de l'Administració de la Generalitat no determinats en l'esmentat Decret de convocatòria.

Correspon al Departament de Medi Ambient la funció de cooperació econòmica als serveis municipals de recollida i tractament de residus sòlids d'acord amb el que disposa el Decret 67/1991, de 8 d'abril, en relació amb el Títol XVII de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya.

Aquesta cooperació econòmica es duu a terme mitjançant la formulació de programes específics coordinats amb el Pla únic d'obres i serveis de Catalunya per tal d'assegurar en tot el territori la prestació integral i adequada d'aquest servei municipal obligatori.

La regulació d'aquesta coordinació interadministrativa per tal d'assolir una actuació conjunta que garanteixi l'eliminació de disfuncionalitats correspon al Govern de la Generalitat.

Per això, a proposta del Departament de Medi Ambient i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

El Departament de Medi Ambient promourà un programa específic que tindrà per objecte la cooperació econòmica amb els ens locals per tal de garantir la prestació adequada a les exigències de protecció del medi ambient del servei municipal obligatori de recollida i tractament de residus sòlids urbans en tot el territori de Catalunya.

Article 2

El programa específic atendrà les determinacions següents de caràcter general: 2.1 El Programa tindrà una durada anual, sens perjudici que la seva convocatòria es faci amb caràcter plurianual. 2.2 Els projectes que concorrin al Programa i que tinguin una execució plurianual s'hauran de dividir en fases anuals i figurar amb aquest caràcter en el Programa. En aquest cas, el compromís de finançament de les anualitats futures queda condicionat a l'existència de crèdit pressupostari adequat i suficient. 2.3 El Programa es finançarà amb les aportacions econòmiques que figurin en l'aplicació pressupostària corresponent del Departament de Medi Ambient. 2.4 S'inclouran en el Programa les sol·licituds dels ens locals que concorrin a la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR