ORDRE ARP/172/2004, de 20 de maig, per la qual es regulen les actuacions dels consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinícoles envers el Registre vitivinícola de Catalunya, i s'estableixen els criteris d'adequació de les discrepàncies de superfícies de les parcel·les inscrites al Registre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/172/2004, de 20 de maig, per la qual es regulen les actuacions dels consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinícoles envers el Registre vitivinícola de Catalunya, i s'estableixen els criteris d'adequació de les discrepàncies de superfícies de les parcel·les inscrites al Registre.

El Decret 264/2003, de 21 d'octubre, pel qual es regula el Registre vitivinícola de Catalunya, estableix, en la seva disposició addicional primera, que el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca fixarà el marc d'actuació al qual es podran acollir els consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinícoles per a la utilització, el manteniment i les funcions envers el Registre vitivinícola de Catalunya.

En aquest sentit procedeix tipificar i regular les actuacions que els consells reguladors podran dur a terme envers el Registre i dins del seu àmbit territorial, d'acord amb els principis de coordinació i col·laboració que preceptivament caldrà subscriure entre els consells reguladors i el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

D'altra banda, la implantació del Decret 264/2003, de 21 d'octubre, ha fet paleses discrepàncies de superfícies de parcel·les de vinya que figuren inscrites amb autorització administrativa, i la superfície real obtinguda amb la digitalització d'aquestes parcel·les.

Per això cal establir els criteris segons els quals aquestes discrepàncies es poden resoldre d'ofici prenent com a base l'existència de la parcel·la, la seva autorització administrativa i la millora en els sistemes de determinació de superfícies.

En l'elaboració d'aquesta Ordre s'han tingut en compte les propostes del sector vitícola de Catalunya, representat a la Taula sectorial agrària de la vinya i el vi.

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta disposició té per objecte regular les actuacions dels consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinícoles envers el Registre vitivinícola de Catalunya, així com els criteris sobre la base dels quals es poden resoldre d'ofici les discrepàncies de superfícies de parcel·les de vinya, inscrites amb autorització administrativa, com a conseqüència de la seva digitalització.

Article 2

Accés dels consells reguladors al Registre vitivinícola de Catalunya

2.1 Els consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinícoles tindran accés a les dades alfanumèriques i gràfiques del Registre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR