ORDRE de 23 de gener de 1987, sobre regularització de la situació escolar dels alumnes d'Educació General Bàsica avançats de curs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

Amb data 5 de gener ha estat publicada, al BoletÌn Oficial del Estado, l'Ordre Ministerial de 30 de desembre de 1986, que permet regularitzar la situaciÛ escolar dels alumnes d'EducaciÛ General B‡sica avanÁats de curs en relaciÛ amb la seva edat. …s convenient, per tant, establir el procediment per a la regulaciÛ urgent de les situacions del alumnes avanÁats que van cursar 8Ë d'EGB el curs 1985-86, aixÌ com determinar les condicions i el procediment per a la possible regularitzaciÛ de la resta de situacions d'avanÁament que es puguin donar actualment al llarg de l'EGB.

En conseq¸Ëncia,

Ordeno:

Article 1

Els alumnes nascuts l'any 1973 que, en el curs 1985-86, van cursar i superar el 8Ë curs d'EducaciÛ General B‡sica podran ser proposats pel director del centre, amb la peticiÛ prËvia dels pares, per a l'expediciÛ del tÌtol de Graduat Escolar. La DirecciÛ General d'Ensenyament Primari establir‡ el procediment a seguir.

Article 2

Els centres de Batxillerat i FormaciÛ Professional procediran a formalitzar la matrÌcula dels alumnes compresos en l'apartat anterior a partir de l'entrada en vigor de la present Ordre.

Article 3

La DirecciÛ General competent establir‡, abans de finalitzar el curs 1986-87, el procediment per a la regularitzaciÛ de la situaciÛ acadËmica dels alumnes que, per circumst‡ncies diverses, estiguin cursant l'EducaciÛ General B‡sica amb un any d'avanÁament en relaciÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR