DECRET 310/1985, de 25 d'octubre, sobre regularització de les situacions dels ocupants d'habitatges de protecció oficial.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Pel Reial Decret 1009/1985, de 5 de juny, es va traspassar a la Generalitat de Catalunya el patrimoni públic d'habitatges dependents de l'I.P.P.V.

La situació irregular en què es troben un gran nombre d'usuaris d'habitatges de promoció pública, per manca de títol jurídic suficient per a la seva ocupació, aconsella establir les mesures jurídiques que regularitzin la situació dels ocupants dels habitatges.

Per tot això, a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer 1

Els usuaris d'habitatges de promoció.

pública de titularitat de la Generalitat, que estiguin mancats de títol jurídic per a la seva ocupació, podran demanar de regularitzar la seva situació, sol·licitant davant de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge l'atorgament del corresponent contracte al seu favor. 2. També podran regularitzar la seva situació aquelles persones que ocupin un habitatge de promoció pública de titularitat de la Generalitat en virtut de l'anterior ocupant titular del contracte. En aquest cas, l'Administració procedirà prèviament a resoldre la relació jurídica anterior a través del procediment assenyalat a l'efecte en la legislació d'habitatges de protecció oficial.

Article segon 1

El termini per sol·licitar la.

regularització, a què es refereix l'article anterior, serà d'un mes, i es determinarà per a cada polígon mitjançant resolució dictada a l'efecte pel Director General d'Arquitectura i Habitatge, la qual es publicarà en un dels diaris de més gran difusió i mitjançant edictes que durant un període de quinze dies es col·locaran al tauler d'anuncis de l'Ajuntament on radiqui el polígon. 2. Els ocupants que en el termini d'un mes no sol·licitin la regularització, seran objecte de llançament administratiu. S'aplicaran, a més a més, les sancions corresponents que preveu la legislació d'habitatges de protecció oficial, en el seu grau màxim.

Article tercer 1

Els habitatges adjudicats en.

propietat que no s'utilitzin com a domicili habitual i permanent pels seus legítims adjudicataris, se cediran als usuaris reals que els sol·licitin en les formes i els terminis que es determinen a l'article anterior. 2. La nova adjudicació, no es durà a terme fins que l'Administració, en ús de les facultats atorgades per la legislació d'habitatges de protecció oficial i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR