DECRET 145/1987, de 9 d'abril, pel qual es regulen les subvencions de la Generalitat de Catalunya a les empreses acollides als beneficis de la ZUR del Cinturó Industrial de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

La declaració de la Zona d'Urgent Reindustrialització del Cinturó Industrial de Barcelona establerta en el Reial Decret 914/1985, de 8 de maig, ha estat feta previ acord de la Generalitat de Catalunya amb l'Administració de l'Estat, per tal de fer front als efectes de la reconversió industrial que ha tingut lloc en aquesta àrea geogràfica, atenuar les conseqüències de la crisi econòmica i, per tant ajudar la modernització del teixit industrial i a la creació de nous llocs de treball.

L'esmentada col·laboració, entre les dues Administracions, ha tingut un reflex operatiu en la composició de la Comissió Gestora, integrada per cinc representants de l'Administració Autonòmica i cinc representants de l'Administració Central.

Amb el mateix esperit l'Oficina Executiva de la ZUR del Cinturó Industrial de Barcelona porta a terme les seves funcions, encaminades fonamentalment a la promoció, l'assessorament a les empreses, l'estudi dels projectes i el seguiment de les inversions, d'acord amb les orientacions de la Comissió Gestora i en col·laboració amb els organismes de les dues Administracions.

L'acord entre la Generalitat de Catalunya i el Govern Central de l'Estat preveu finalment la col·laboració en el finançament de les subvencions atorgades a les empreses.

Cal, doncs, establir el sistema operatiu per tal de fer efectiva la part corresponent d'aquestes subvencions a càrrec de la Generalitat.

Per tot això, a proposta del Conseller d'Indústria i Energia i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Correspon al Conseller d'Indústria i Energia, a proposta de la Comissió Gestora, la concessió a les empreses acollides als beneficis de la ZUR del Cinturó Industrial de Barcelona de la part de subvenció finançada amb càrrec al pressupost del Departament d'Indústria i Energia.

Article 2

Una vegada aprovada la concessió d'una subvenció, el Director de l'Oficina Executiva trametrà al Departament d'Indústria i Energia la proposta de concessió de la part de subvenció corresponent a la Generalitat. El Conseller dictarà la Resolució corresponent, que es notificarà a l'empresa a través de l'Oficina Executiva.

Article 3

L'abonament de la subvenció se subordinarà, en tot cas, a la part que correspongui de l'import de les inversions efectivament realitzades i justificades davant de l'Oficina Executiva.

Article 4

Quan el termini de realització del projecte així ho aconselli, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR