ORDRE PTO/46/2002, de 19 de febrer, per la qual es regulen determinats aspectes de la prestació del servei públic de transport discrecional de persones amb vehicles de fins a nou places al parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/46/2002, de 19 de febrer, per la qual es regulen determinats aspectes de la prestació del servei públic de transport discrecional de persones amb vehicles de fins a nou places al parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Les característiques especials pròpies del transport que es desenvolupa en l'àmbit del parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici han comportat que aquest se sotmeti a un règim específic que té com a trets fonamentals, d'una banda, el fet que la contractació del servei es pot fer de manera individual, per seient, i de l'altra, que el seu règim tarifari és diferent al que, amb caràcter general, resulta aplicable a aquest tipus de serveis. D'altra banda, el Patronat del Parc Nacional ha establert la regulació per permetre el transport d'animals de companyia, de manera que s'ha de determinar en quines condicions tarifàries ha de realitzar-se aquest transport.

Així mateix, cal procedir a l'adequació dels preus aplicables a aquests serveis de transport, i en especial a la seva adaptació a l'euro.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

La prestació de serveis públics de transport discrecional de persones amb vehicles de fins a nou places que disposin de llicència dels municipis de Barruera i Espot i que tingui lloc amb subjecció a les condicions fixades pel Patronat del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici relatives a l'accés, els itineraris, la freqüència i el règim d'utilització dels serveis, pot efectuar-se en la modalitat de cobrament individual per seient, d'acord amb el que estableix l'article 126.2 del Decret 319/1990, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei de regulació del transport de viatgers per carretera mitjançant vehicles de motor.

Article 2

2.1 Als efectes del que disposa l'article anterior, la persona usuària d'aquests serveis ha d'adquirir el bitllet corresponent d'acord amb el procediment que determina el Patronat del Parc.

2.2 En el bitllet han de figurar les inscripcions o les indicacions mínimes que s'esmenten a continuació, redactades almenys en català i clarament llegibles, sense esmenes ni guixades:

  1. L'origen i la destinació del viatge.

  2. La data d'emissió del bitllet.

  3. El preu del bitllet, inclosa aquella part que correspongui a l'aplicació de l'impost sobre el valor afegit, seguida de la indicació "IVA inclòs".

Article 3

3.1 Els serveis de transport públic de persones...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR