RESOLUCIÓ ENS/1501/2011, de 15 de juny, de modificació de la Resolució EDU/2053/2010, de 14 de juny, per la qual es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació a partir del curs 2010/2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ENS/1501/2011, de 15 de juny, de modificació de la Resolució EDU/2053/2010, de 14 de juny, per la qual es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació a partir del curs 2010/2011.

Mitjançant la Resolució EDU/2053/2010, de 14 de juny, es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació a partir del curs 2010-2011 (DOGC núm. 5656, de 23.6.2010).

La taula de titulacions de l'annex 4 de la Resolució EDU/2053/2010 especifica la correspondència entre les titulacions acadèmiques i la formació amb les especialitats docents del cos de mestres, i la correspondència entre les titulacions acadèmiques i les especialitats docents dels cossos de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors d'arts plàstiques i disseny, i de mestres d'arts plàstiques i disseny.

L'existència de noves especialitats de titulacions i de titulacions no incloses a la taula de l'annex 4 de la Resolució EDU/2053/2010, que admeten correspondència amb especialitats docents així com la revisió de les titulacions que hi consten, fa necessària la modificació de la taula de titulacions esmentada.

Per tant, a proposta de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics,

Resolc:

—1 Incloure a la taula de l'annex 4 de la Resolució EDU/2053/2010 les titulacions que es detallen a l'annex 1 d'aquesta Resolució. Aquestes titulacions es corresponen amb les especialitats docents dels cossos de mestres, de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors d'arts plàstiques i disseny i de professors d'escoles oficials d'idiomes que s'indiquen a l'annex 1 esmentat.

—2 Eliminar de la taula de l'annex 4 de la Resolució EDU/2053/2010 les titulacions que es detallen a l'annex 2 d'aquesta Resolució, les quals es corresponen amb les especialitats docents del cos de professors d'ensenyament secundari que s'especifiquen a l'annex 2 esmentat.

—3 Esmenar el nom de l'especialitat docent del cos de mestres d'arts plàstiques i disseny que consta a la taula de titulacions de l'annex 4 de la Resolució EDU/2053/2010, en els termes que s'especifiquen a l'annex 3 d'aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen l'article 77 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 15 de juny de 2011

Irene Rigau i Oliver

Consellera d'Ensenyament

Annex 1

Titulacions que s'afegeixen a la taula de l'annex 4 de la Resolució EDU/2053/2010

Cos de mestres

INF Educació infantil

Grau en educació infantil

PAN Educació primària, anglès

Mestre +

Llicenciatura en filologia anglesa (menció filologia hispànica)

PMU Educació primària, música

Mestre +

Diplomatura de postgrau en educació musical (UAB)

PRI Educació primària

Grau en educació primària

Cos de professors d'ensenyaments secundaris

501 Administració d'empreses

Llicenciatura en administració i direcció d'empreses (finances)

AL Alemany

Grau en traducció i interpretació UPF (alemany com a llengua estrangera instrumental)

Grau en traducció i interpretació UVic (alemany com a llengua estrangera instrumental)

Grau en humanitats UPF + qualsevol certificat d'alemany corresponent al nivell C2 del marc europeu comú de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR