REIAL DECRET 1414/1995, de 4 d'agost, sobre ampliació dels mitjans adscrits als serveis traspassats de l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria d'agricultura (SENPA).

SecciónDiversos
EmisorPresidència del Govern de L'Estat
Rango de LeyReial Decret

La Constitució espanyola reserva a l'Estat, en l'article 149.1.13a, la competència sobre les bases i la coordinació de la planificació general de l'activitat econòmica.

D'altra banda, l'Estatut d'autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, atribueix a la Generalitat, en l'article 12.1.4), la competència exclusiva en matèria d'agricultura, d'acord amb les bases i l'ordenació de l'activitat econòmica general i la política monetària de l'Estat, en els termes del que disposen els articles 38 i 131 i els números 11 i 13 de l'apartat 1 de l'article 149 de la Constitució.

Pels Reials decrets 1383/1978, de 23 de juny, i 2210/1979, de 7 de setembre, es van traspassar a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis de l'Administració de l'Estat en matèria d'agricultura. Convé ara completar i ampliar els traspassos efectuats amb nous mitjans destinats a la gestió d'ajuts directes que provinguin de fons comunitaris, en particular del FEOGA (secció garantia).

La Comissió Mixta prevista en la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, per tal de dur a terme l'ampliació esmentada, va adoptar al respecte l'Acord corresponent en la sessió del Ple del dia 27 de juliol de 1995.

D'acord amb això, en compliment del que disposa la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, a proposta del ministre per a les Administracions Públiques i amb la deliberació prèvia del Consell de Ministres en la sessió del dia 4 d'agost de 1995,

Disposo

Article 1

S'aprova l'Acord de la Comissió Mixta de Transferències prevista en la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, adoptat pel Ple en data 27 de juliol de 1995, pel qual s'amplien els mitjans adscrits a les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d'agricultura, amb els destinats a la gestió d'ajuts directes que provinguin de fons comunitaris, en particular del FEOGA (secció garantia), que es transcriu com a annex a aquest Reial decret.

Article 2

En conseqüència, queden traspassats a la Generalitat de Catalunya els béns, els drets, les obligacions, el personal i els crèdits pressupostaris corresponents, en els termes que resulten del mateix Acord i de les relacions annexes.

Article 3

L'ampliació de mitjans a què es refereix aquest Reial decret tindrà efectivitat a partir del dia assenyalat en l'Acord de la Comissió Mixta, sens perjudici que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació produeixi, fins a l'entrada en vigor d'aquest Reial decret, si escau, els actes administratius necessaris per al manteniment dels serveis en el règim i nivell de funcionament que tinguessin en el moment de l'adopció de l'Acord.

Article 4

Els crèdits pressupostaris que es determinin, de conformitat amb la relació número 3 de l'annex, seran donats de baixa en els corresponents conceptes pressupostaris i transferits pel Ministeri d'Economia i Hisenda als conceptes habilitats en la secció 32 dels pressupostos generals de l'Estat, destinats a finançar el cost dels serveis assumits per les comunitats autònomes, un cop que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació remeti al departament esmentat els certificats de retenció de crèdit, per tal d'acomplir el que disposa la Llei 41/1994, de 30 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a 1995.

Disposició final única Aquest Reial decret serà publicat simultàniament en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari oficial de la Generalitat de Catalunya, i adquirirà vigència a partir de la seva publicació.

Madrid, 4 d'agost de 1995

Joan Carles, R.

Juan Lerma Blasco Ministre per a les Administracions Públiques

Annex

La senyora Rosa Rodríguez Pascual i el senyor Jaume Vilalta i Vilella, secretaris de la Comissió Mixta de Transferències que preveu la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'autonomia de Catalunya

Certifiquen: Que en la sessió plenària de la Comissió Mixta del dia 27 de juliol de 1995, es va adoptar un Acord sobre ampliació dels mitjans adscrits als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d'agricultura (SENPA), en els termes que s'expressen a continuació:

  1. Referència a normes constitucionals i estatutàries en què s'empara el traspàs. L'article 149.1.13a de la Constitució reserva a l'Estat la competència sobre bases i coordinació de la planificació general de l'activitat econòmica. L'Estatut d'autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, estableix en l'article 12.1.4 la competència exclusiva de la Generalitat de Catalunya en matèria d'agricultura, d'acord amb les bases i l'ordenació de l'activitat econòmica general i la política monetària de l'Estat, en els termes del que disposen els articles 38 i 131 i els números 11 i 13 de l'apartat 1 de l'article 149 de la Constitució. Pels Reials decrets 1383/1978, de 23 de juny, i 2210/1979, de 7 de setembre, es van traspassar a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis de l'Administració de l'Estat en matèria d'agricultura. En conseqüència, mitjançant aquest Acord els traspassos efectuats es completen i s'amplien amb nous mitjans destinats a la gestió d'ajuts directes que provinguin, entre altres, de fons comunitaris i, en particular, del FEOGA, (secció garantia).

  2. Serveis que es traspassen. Es traspassen els mitjans del Servei Nacional de Productes Agraris (SENPA) relacionats amb les activitats de gestió d'ajuts, activitats que comprenen la recepció de sol·licituds; verificació de dades; avaluació de sol·licituds, d'acord amb els criteris de valoració establerts en la norma reguladora de la concessió de l'ajut; resolució d'expedients; tramitació, liquidació i pagament de les primes, indemnitzacions o subvencions, com també les activitats d'inspecció i control del compliment dels compromisos adquirits pels beneficiaris.

  3. Funcions i serveis que romanen en l'Administració de l'Estat. Les funcions següents romanen en l'Administració de l'Estat i continuaran sent prestades per aquesta:

    1. Planificació general de l'activitat econòmica quan afecti l'ordenació del sector agrícola i ramader.

    2. Gestió de productes i ajuts l'objectiu dels quals sigui la intervenció o la regulació de mercats agrícoles i ramaders que, per la seva naturalesa, requeriran la intervenció de l'Estat.

    3. Restitucions a l'exportació.

    4. Funcions de relació amb la Unió Europea.

  4. Funcions de cooperació. A l'efecte del que preveu l'apartat C) punt d), i en els termes que resultin al moment oportú de la regulació establerta d'acord amb la normativa comunitària, mitjançant un organisme de coordinació dels diferents organismes pagadors de les Comunitats Autònomes, es centralitzarà i comunicarà a la Comissió la informació que s'hagi de posar a la seva disposició.

  5. Béns, drets i obligacions de l'Estat que es traspassen. 1. Es traspassen a la Generalitat de Catalunya, per a l'efectivitat de les funcions que són objecte de traspàs, els béns immobles i els drets que es detallen en la relació adjunta número 1. 2. En el termini d'un mes a comptar de l'aprovació d'aquest Acord, es firmaran les actes corresponents de lliurament i recepció d'immobles, mobiliari, equip i material inventariable.

  6. Personal adscrit als serveis i les institucions que es traspassen. 1. El personal adscrit als serveis que es traspassen apareix detallat nominalment en la relació adjunta número 2. Aquest personal passarà a dependre de la Generalitat de Catalunya en els termes legalment previstos per l'Estatut d'autonomia i altres normes aplicables en cada cas, i en les mateixes circumstàncies que s'especifiquen en els seus expedients de personal. 2. La Subsecretaria del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació notificarà als interessats el traspàs i la seva nova situació administrativa tan bon punt el Govern aprovi aquest Acord per Reial decret. Així mateix, es trametrà als òrgans competents de la Generalitat de Catalunya una còpia certificada de tots els expedients del personal traspassat, com també dels certificats d'havers referits a les quantitats meritades durant 1995.

  7. Valoració de les càrregues financeres dels serveis traspassats. 1. La valoració del cost efectiu que, en pessetes de 1990, correspon als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya és, provisionalment, de 170.581.300 pessetes. 2. El finançament, en pessetes de 1995, que correspon al cost efectiu anual dels mitjans que es traspassen es detalla en la relació adjunta número 3. 3. El cost efectiu que figura detallat en els quadres de valoració de la relació número 3 es finançarà de la manera següent: Transitòriament, fins que el cost efectiu es computi per revisar el percentatge de participació de la Generalitat de Catalunya en els ingressos de l'Estat, el cost total es finançarà mitjançant la consolidació en la secció 32 dels pressupostos generals de l'Estat dels crèdits relatius als diferents components del cost esmentat, pels imports que es determinin, susceptibles d'actualització pels mecanismes generals previstos en cada Llei de pressupostos. Les possibles diferències que es produeixin durant el període transitori a què fa referència el paràgraf anterior respecte del finançament dels serveis transferits seran objecte de regularització en el moment de tancar l'exercici econòmic; la regularització es durà a terme mitjançant la presentació dels comptes i estats justificatius corresponents davant una comissió de liquidació que es constituirà en el Ministeri d'Economia i Hisenda.

  8. Documentació i expedients dels serveis que es traspassen. El lliurament de la documentació i dels expedients dels serveis traspassats es farà en el termini d'un mes a comptar de la publicació del Reial decret pel qual s'aprova aquest Acord.

  9. Data d'efectivitat dels traspassos. El traspàs objecte d'aquest Acord tindrà efectivitat a partir del dia 1 de novembre de 1995.

    Madrid, 27 de juliol de 1995

    Rosa Rodríguez Pascual i Jaume Vilalta i Vilella Secretaris de la Comissió Mixta

    Relació d'immobles

    Relació número 1 Catalunya-SENPA

    Província: Barcelona Domicili: Sabino Arana, 22-24 Situació jurídica: arrendat Superfície: 370 m2

    Província: Barcelona Domicili: passeig de Gràcia, 110 Situació jurídica: arrendat Superfície: 200 m2

    Província: Barcelona Domicili: Rosselló, 186 Situació jurídica: arrendat Superfície: 79 m2

    Província: Girona Domicili: avda. Sant Francesc, 29 Situació jurídica: arrendat Superfície: 380 m2*

    Província: Lleida Domicili: Camp de Mart, 35 Situació jurídica: arrendat Superfície: 539 m2

    Província: Lleida Domicili: Camp de Mart, 35 Situació jurídica: arrendat Superfície: 186 m2

    Província: Tarragona Domicili: plaça Imperial Tarraco, 4 Situació jurídica: ESAM Superfície: 550 m2*

    * Reconeixement de deute a l'efecte d'una posterior redistribució d'immobles.

    Vehicles-Catalunya

    Localitat: Barcelona Model: Peugeot 205 Matrícula: 9556-F

    Localitat: Barcelona Model: Renault 4 TL Matrícula: 9679-F

    Localitat: Barcelona Model: Peugeot 205 Matrícula: 9523-F

    Localitat: Barcelona Model: Talbot-Horizon Matrícula: 9553-F

    Localitat: Barcelona Model: Citroen-Visa Matrícula: 5457-F

    Localitat: Girona Model: Peugeot 205 Matrícula: 9559-F

    Localitat: Girona Model: Seat 131 Matrícula: 9138-F

    Localitat: Girona Model: Citroen-Visa Matrícula: 5470-F

    Localitat: Lleida Model: Peugeot 205 Matrícula: 9560-F

    Localitat: Lleida Model: Renault 4 GTL Matrícula: 9781-F

    Localitat: Tarragona Model: Peugeot 205 Matrícula: 9524-F

    Localitat: Tarragona Model: Renault 4 Matrícula: 5081-F

    Localitat: Tarragona Model: Renault 4 Matrícula: 9133-F

    Localitat: Tarragona Model: Renault 6 Matrícula: 9363-F

    Total: 14

    Relació número 2 Personal funcionari (SENPA)

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: tècnic especialista N. 22, TIT. TEC. G. M. OO. AA. M Nom i cognoms i N.R.P.: Casanye Puig, Manuel, N.R.P. 3739835146 A5014 Retribucions bàsiques: 2.566.620 Retribucions complementàries: 1.295.304 Total: 3.861.924 Seguretat Social: 973.032

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: inspector sanitat vegetal n. 22, TEC. FAC. SUP. OO. AA. MAPA Nom i cognoms i N.R.P.: Barelles Forner, Fco., N.R.P. 1875716135 A5001 Retribucions bàsiques: 2.293.410 Retribucions complementàries: 1.460.256 Total: 3.753.666 Seguretat Social: 1.026.100

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: tècnic N-18, enginy. tèc. agrícola Nom i cognoms i N.R.P.: Piera Gallego, Milagros, N.R.P. 3805304302 A0112 Retribucions bàsiques: 1.966.804 Retribucions complementàries: 921.540 Total: 2.888.344

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Ayllon Cervero, Francisco, N.R.P. 1207846835 A5029 Retribucions bàsiques: 1.846.278 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.951.814 Seguretat Social: 820.656

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Gimeno Salvador Tomás, N.R.P. 4063491013 A5029 Retribucions bàsiques: 1.869.952 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.975.488 Seguretat Social: 827.652

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: cap xarxa informàtica N-20, tco. aux. inf. AD. EDO Nom i cognoms i N.R.P.: Rego Carrera, Javier, N.R.P. 3767644746 A1188 Retribucions bàsiques: 1.538.236 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.643.772

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: cap negociat tècnic N-16, gral. admtva. admó. E. Nom i cognoms i N.R.P.: Niubo Cutillas, Jorge, N.R.P. 3651387824 A1135 Retribucions bàsiques: 1.427.552 Retribucions complementàries: 780.732 Total: 2.208.284

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, aux. laboratori MAPA Nom i cognoms i N.R.P.: Paradell Agut, M. Teresa, N.R.P. 3836693002 A5052 Retribucions bàsiques: 1.190.434 Retribucions complementàries: 634.536 Total: 1.824.970 Seguretat Social: 459.756

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Daimiel Duenyas, M. Carmen, N.R.P. 3731642235 A1146 Retribucions bàsiques: 1.063.874 Retribucions complementàries: 408.780 Total: 1.472.654

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: López Martínez, Andrés, N.R.P. 3808292568 A1146 Retribucions bàsiques: 1.063.874 Retribucions complementàries: 408.780 Total: 1.472.654

    Província: Barcelona Lloc de treball i cos: auxiliar informàtica N-9, general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Pellicer Valles, Maria Teresa, N.R.P. 7338408557 A1146 Retribucions bàsiques: 1.127.154 Retribucions complementàries: 504.384 Total: 1.631.538

    Total retribucions bàsiques: 17.954.188 Total retribucions complementàries: 9.730.920 Total total: 27.685.108 Total Seguretat Social: 4.107.196

    Província: Tarragona Lloc de treball i cos: cap negociat N-16, admtius. OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: García Canyibano, Lidia, N.R.P. 1209335146 A6025 Retribucions bàsiques: 1.664.684 Retribucions complementàries: 624.048 Total: 2.288.732 Seguretat Social: 576.744

    Província: Tarragona Lloc de treball i cos: caixer habilitat N-16, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Fuentes Valmana, Virtudes, N.R.P. 1834119668 A6032 Retribucions bàsiques: 1.411.914 Retribucions complementàries: 884.352 Total: 2.296.266 Seguretat Social: 578.556

    Província: Tarragona Lloc de treball i cos: auxiliar d'oficina N-12, general auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: Menéndez Díez, M. José, N.R.P. 4087432635 A1146 Retribucions bàsiques: 1.063.874 Retribucions complementàries: 480.504 Total: 1.544.378

    Província: Tarragona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, general auxiliar admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Mele Ariza, Margarita, N.R.P. 4086566735 A1146 Retribucions bàsiques: 1.095.514 Retribucions complementàries: 634.536 Total: 1.730.050

    Total retribucions bàsiques: 5.235.986 Total retribucions complementàries: 2.623.440 Total total: 7.859.426 Total Seguretat Social: 1.155.300

    Província: Lleida Lloc de treball i cos: cap unitat de control N-23, ing. tec. agrícola Nom i cognoms i N.R.P.: Muzas Labad, M Auxiliadora, N.R.P. 1793488202 A0112 Retribucions bàsiques: 2.313.948 Retribucions complementàries: 1.353.720 Total: 3.667.668

    Província: Lleida Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, agent ext. agr. SEA. Nom i cognoms i N.R.P.: Camats Olives, Francisco, N.R.P. 7806238357 A5017 Retribucions bàsiques: 1.998.108 Retribucions complementàries: 1.217.592 Total: 3.215.700 Seguretat Social: 809.808

    Província: Lleida Lloc de treball i cos: agent intervenció N-20, general gestió admó. civil Estat Nom i cognoms i N.R.P.: Martínez Quintanilla, Jesús, N.R.P. 4084370946 A1122 Retribucions bàsiques: 2.061.388 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 3.166.924

    Província: Lleida Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Torres Milagros, Dionisio, N.R.P. 1673319202 A5029 Retribucions bàsiques: 1.996.400 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 3.101.936 Seguretat Social: 862.680

    Província: Lleida Lloc de treball i cos: cap negociat tècnic N-16, general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Anadon Navarro, M Isabel, N.R.P. 4081192024 A1146 Retribucions bàsiques: 1.285.354 Retribucions complementàries: 780.732 Total: 2.066.086

    Província: Lleida Lloc de treball i cos: auxiliar informàtica N-12, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Echevarria Ansuategui, M. Teresa, N.R.P. 3963432057 A6032 Retribucions bàsiques: 1.190.434 Retribucions complementàries: 594.036 Total: 1.784.470 Seguretat Social: 449.784

    Província: Lleida Lloc de treball i cos: cap equip N-12, general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Camarasa Blanch, Tomás, N.R.P. 7806247957 A1146 Retribucions bàsiques: 1.222.074 Retribucions complementàries: 480.504 Total: 1.702.578

    Província: Lleida Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Torrent Fabregat, Margarita, N.R.P. 4088860413 A1146 Retribucions bàsiques: 1.095.514 Retribucions complementàries: 408.780 Total: 1.504.294

    Total retribucions bàsiques: 13.163.220 Total retribucions complementàries: 7.046.436 Total total: 20.209.656 Total Seguretat Social: 2.122.272

    Província: Girona Lloc de treball i cos: cap unitat de control N-22, enginy. tec. agrícola Nom i cognoms i N.R.P.: Martínez González, M. Esperanza, N.R.P. 4091029235 A0112 Retribucions bàsiques: 1.871.772 Retribucions complementàries: 1.295.304 Total: 3.167.076

    Província: Girona Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20 cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Jacas Basieres, Ana Maria, N.R.P. 7796029724 A5029 Retribucions bàsiques: 1.538.124 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.643.660 Seguretat Social: 734.580

    Província: Girona Lloc de treball i cos: caixer-habilitat N-16, gral. admtva. admó. E. Nom i cognoms i N.R.P.: Armengol Llongarriu, Pilar, N.R.P. 4028099824 A1135 Retribucions bàsiques: 1.538.236 Retribucions complementàries: 884.352 Total: 2.422.588

    Província: Girona Lloc de treball i cos: auxiliar informàtica N-12, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Casademont Sánchez, Juan, N.R.P. 4010785435 A6032 Retribucions bàsiques: 1.538.474 Retribucions complementàries: 594.036 Total: 2.132.510 Seguretat Social: 536.844

    Província: Girona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Batlle Lapedra, Pilar, N.R.P. 4020480768 A6032 Retribucions bàsiques: 1.411.914 Retribucions complementàries: 634.536 Total: 2.046.450 Seguretat Social: 515.076

    Província: Girona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Mir Vilanova, Alejandro, N.R.P. 4028566246 A1146 Retribucions bàsiques: 1.127.154 Retribucions complementàries: 408.780 Total: 1.535.934

    Província: Girona Lloc de treball i cos: auxiliar informàtica N-9, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Barroso Gregorio, M. Luz, N.R.P. 1166641446 A6032 Retribucions bàsiques: 1.348.634 Retribucions complementàries: 522.312 Total: 1.870.946 Seguretat Social: 471.552

    Total retribucions bàsiques: 10.374.308 Total retribucions complementàries: 5.444.856 Total total: 15.819.164 Total Seguretat Social: 2.258.052

    Personal laboral (SENPA)

    Província: Barcelona Cognoms i nom: Barragan Valencia, Olalla N.R.P.: 24L072080060 Centre de treball: D.P. Barcelona Lloc de treball: netejadora Retribucions anuals: 831.982 Seguretat Social: 309.024

    Província: Barcelona Cognoms i nom: Fernández García, Josefa N.R.P.: 35L072080060 Centre de treball: D.P. Barcelona Lloc de treball: netejadora Retribucions anuals: 850.476 Seguretat Social: 309.024

    Província: Barcelona Cognoms i nom: Rubio Molina, Amparo N.R.P.: 35L072080060 Centre de treball: D.P. Barcelona Lloc de treball: netejadora Retribucions anuals: 776.472 Seguretat Social: 309.024

    Província: Barcelona Cognoms i nom: Leyva Morillas, Antonio N.R.P.: 24L072070050 Centre de treball: D.P. Barcelona Lloc de treball: mosso ofic. i despatx Retribucions anuals: 1.691.038 Seguretat Social: 582.048

    Província: Barcelona Cognoms i nom: Mateo Trinidad, Isidro N.R.P.: 13L072070040 Centre de treball: U.A. Granollers Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.728.040 Seguretat Social: 594.432

    Província: Barcelona Cognoms i nom: Díaz Ruiz, Aurelio N.R.P.: 24L072070040 Centre de treball: U.A. Vilafranca del Penedès Lloc de treball: auxiliar serveis Retribucions anuals: 1.771.992 Seguretat Social: 609.288

    Província: Barcelona Cognoms i nom: Rubio Mila, Fernando N.R.P.: 68L072050010 Centre de treball: D.P. Barcelona Lloc de treball: auxiliar informàtica Retribucions anuals: 1.771.992 Seguretat Social: 609.288

    Província: Barcelona Cognoms i nom: Rivas Ballus, Jorge N.R.P.: 57L072070040 Centre de treball: U.A. Sant Quirze de Besora Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.617.034 Seguretat Social: 556.032 Total retribucions anuals: 11.039.026 Total Seguretat Social: 3.878.160

    Província: Tarragona Cognoms i nom: Gil Gilabert, Bienvenido N.R.P.: 13L072070040 Centre de treball: U.A. Aldea Tortosa Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.580.032 Seguretat Social: 543.648

    Província: Tarragona Cognoms i nom: Agut Fuertes, Xavier N.R.P.: 57L072050110 Centre de treball: D.P. Tarragona Lloc de treball: auxiliar serveis Retribucions anuals: 1.660.986 Seguretat Social: 570.900

    Total retribucions: 3.241.018 Total Seguretat Social: 1.114.548

    Província: Girona Cognoms i nom: Coll Sala, Enrique N.R.P.: 35L072070040 Centre de treball: U.A. Olot Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.580.032 Seguretat Social: 543.648

    Província: Girona Cognoms i nom: Ferrera Recio, Pedro N.R.P.: 57L072070040 Centre de treball: U.A. Figueres Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.728.040 Seguretat Social: 594.432

    Província: Girona Cognoms i nom: Puigdemasa Tomás, Martín N.R.P.: 68L072070040 Centre de treball: U.A. Fornells de la Selva Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.617.034 Seguretat Social: 566.032

    Total retribucions anuals: 4.925.106 Total Seguretat Social: 1.694.112

    Província: Lleida Cognoms i nom: Olmeda Sanz, Antonia N.R.P.: 072080010 Centre de treball: D.P. Lleida Lloc de treball: peó Retribucions anuals: 1.700.952 Seguretat Social: 598.284

    Província: Lleida Cognoms i nom: Ribes Aldoma, Pedro N.R.P.: 24L072070040 Centre de treball: U.A. Torregrossa Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.765.042 Seguretat Social: 606.816

    Província: Lleida Cognoms i nom: Jordana Sastrada, Pedro N.R.P.: 57L072070040 Centre de treball: U.A. Tremp Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.617.034 Seguretat Social: 556.032

    Província: Lleida Cognoms i nom: Lorenzo Sánchez, Alfonso N.R.P.: 02L072070040 Centre de treball: U.A. Lleida Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.765.042 Seguretat Social: 606.816

    Província: Lleida Cognoms i nom: Palacios Pardo, Vicente N.R.P.: 24L072070040 Centre de treball: U.A. Bellpuig Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.617.034 Seguretat Social: 556.032

    Província: Lleida Cognoms i nom: Viladrich Graells, Juan N.R.P.: 35L072070040 Centre de treball: U.A. Balaguer Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.802.044 Seguretat Social: 620.436

    Província: Lleida Cognoms i nom: Chimeno Rodríguez, M. Eugenia N.R.P.: 24L072050110 Centre de treball: D.P. Lleida Lloc de treball: aux. serv. eventual Retribucions anuals: 1.888.492 Seguretat Social: 600.831

    Província: Lleida Cognoms i nom: López Fito, Silvia N.R.P.: 02L072050110 Centre de treball: D.P. Lleida Lloc de treball: aux. serv. eventual Retribucions anuals: 1.888.492 Seguretat Social: 600.831

    Província: Lleida Cognoms i nom: Sánchez Giménez, Susana N.R.P.: 13L072050110 Centre de treball: D.P. Lleida Lloc de treball: aux. serv. eventual Retribucions anuals: 1.888.492 Seguretat Social: 600.831

    Total retribucions anuals: 15.932.624 Total Seguretat Social: 5.346.909

    Relació número 3

    Catalunya Costos de traspassos del SENPA Costos directes

    I. Capítol I: Despeses de personal.

    Organisme 201 Programa 715A Article 12: 66.275.310

Article 13

35.137.774.

Article 16

20.650.449.

Servei 01 Programa 711A Article 12: 5.298.044

Article 16

1.026.100.

Total capítol I 128.387.677

II. Capítol II: Despeses en béns corrents i serveis.

Servei 02 Programa 711A

Total capítol II 10.705.568

Total despeses directes139.093.245

Despeses indirectes

I. Capítol I: Organisme 201 Programa 715A52.566.739

II. Capítol II: Organisme 201 Programa 715A23.716.868

VI. Capítol VI: Organisme 201 Programa 715A23.368.735

Total despeses indirectes: 99.652.342

Total traspàs: 238.745.587

(95.220.021)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR