REIAL DECRET 2608/1982, de 24 de setembre, sobre traspàs de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de centres de medicina esportiva.

SecciónDiversos
EmisorPresidència del Govern de L'Estat
Rango de LeyReial Decret

L'Estatut d'Autonomia de Catalunya, aprovat per Llei Orgànica 4/1979, de 18 de desembre, estableix al seu article 9.29 que la Generalitat de Catalunya té competència exclusiva en matèria d'esports. Així mateix, segons l'article 17.1. correspon a la Generalitat el desplegament legislatiu i l'execució de la legislació bàsica de l'Estat en matèria de Sanitat interior. Les funcions, els serveis i les institucions corresponents a les susdites competències foren transferides a la Generalitat de Catalunya en virtut dels Reials Decrets 2210/1979, de 7 de setembre, i 1668/1980 de 31 de juliol.

Posteriorment, la Comissió Mixta prevista a la Disposició transitòria 6 de l'Estatut ha procedit a complementar, en matèria de Centres de Medicina Esportiva, els serveis traspassats mitjançant els Reial Decrets abans esmentats, adoptant respecte a això l'acord oportú en la seva sessió del Ple celebrat el 4 de maig de 1982.

En virtut d'això, en compliment del que disposa la Disposició transitòria 6 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, a proposta dels Ministros de Cultura, de Sanidad y Consumo i d'Administración Territorial, i prèvia deliberació del Consell de Ministres en la seva reunió del dia 24 de setembre de 1982,

Disposo:

Article 1

- S'aprova l'acord de la Comissió Mixta prevista

a la Disposició transitòria 6 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya pel qual es concreten els serveis i els mitjans personals que han d'ésser objecte de traspàs a la Generalitat de Catalunya en matèria de Centres de Medicina Esportiva, adoptat pel Ple de l'esmentada Comissió en la seva sessió de 4 de maig de 1982 i que es transcriu annex al present Reial Decret.

Article 2

- En conseqüència, queden traspassats a la

Generalitat de Catalunya els serveis que es detallen a l'esmentat acord de la Comissió Mixta, en els termes i amb les condicions que s'hi especifiquen, i els mitjans personals i els crèdits pressupostaris que resulten del text de l'acord i de les llistes i l'estat annexos.

Article 3

- Aquests traspassos seran efectius a partir de la

data assenyalada a l'Acord de la Comissió Mixta.

Article 4

- Aquest Reial Decret serà publicat simultàniament

al Boletín Oficial del Estado i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i adquirirà vigència a partir de la seva publicació.

Dat a Madrid, el 24 de setembre de 1982.

JUAN CARLOS R.

El Ministro de la Presidencia, Matías Rodríguez Inciarte.

ACORD DE LA COMISSIÓ MIXTA DE TRANSFERÈNCIES

Els senyors Gonzalo Puebla de Diego i Jaume Vilalta i Vilella, Secretaris de la Comissió Mixta que preveu la Disposició transitòria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya,

Certifiquem:

Que, en el Ple de la Comissió celebrat el dia 4 de maig de 1982, s'acordà el traspàs a la Generalitat de Catalunya dels mitjans personals i pressupostaris adscrits als centres de Medicina Esportiva en els termes que es reprodueixen a continuació:

  1. Designació de les competències i funcions transferides. Les que figuren als Reials Decrets 2210/1979, de 7 de setembre, i 1688/1980, de 31 de juliol.

  2. Serveis i Institucions que es traspassen. Centres de Medicina Esportiva. A fi de garantir la continuïtat de les funcions d'alta inspecció, direcció, tutela, seguiment i millora de la condició física dels esportistes d'alta competició exercides pels centres de Medicina Esportiva, la Generalitat de Catalunya prestarà la deguda col·laboració posant a disposició de l'Administració de l'Estat els mitjans personals i materials dels serveis que té transferits quan es necessitin per exercir en l'àmbit territorial de la Comunitat Autònoma les competències que l'Estat té en matèria d'alta competició, prèvia petició del Ministerio de Sanidad y Consumo, per iniciativa pròpia o bé a requeriment del Consejo Superior de Deportes.

  3. Inventari detallat dels béns immobles en què es troben ubicats els centres de Medicina Esportiva. Els béns immobles en què es troben ubicats els centres de Medicina Esportiva foren traspassats en virtut del Reial Decret 1668/1980, de 31 de juliol. Els béns immobles on s'ubiquen els centres de Medicina Esportiva foren traspassats en virtut del Reial Decret 1688/1980, de 31 de juliol.

  4. Personal adscrit als centres de Medicina Esportiva traspassats. El personal que es traspassa és el que s'especifica a la llista adjunta núm. 1.

  5. Places vacants que es traspassen. No n'hi ha.

  6. Crèdits pressupostaris que es traspassen a la Generalitat de Catalunya. Els crèdits pressupostaris relatius al personal que es transfereix són els que recull l'estat adjunt número 2.

  7. Data d'efectivitat de les transferències. Les transferències de mitjans personals i pressupostaris a què es refereix aquest acord seran efectives a partir del dia 1 de juliol de 1982.

I per tal que consti, expedim la present certificació a Madrid el 4 de maig de 1982. -Gonzalo Puebla de Diego. -Jaume Vilalta i Vilella.

(Vegeu annexos a la pàg. 2432)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR