ORDRE MAH/204/2009, de 30 de març, de modificació de l'Ordre MAH/60/2009, de 19 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament de Medi Ambient i Habitatge.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAH/204/2009, de 30 de març, de modificació de l'Ordre MAH/60/2009, de 19 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament de Medi Ambient i Habitatge.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 5328, de 27.2.2009, es va publicar l'Ordre MAH/60/2009, de 19 de febrer, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament de Medi Ambient i Habitatge. Un cop publicada la disposició s'ha observat una mancança pel que fa a les exempcions de les taxes relatives al permís i a la llicència de pesca establertes per als subjectes passius en situació d'incapacitat, les persones menors de catorze anys i les persones jubilades. Per aquest motiu és necessari modificar l'Ordre per donar publicitat a les esmentades exempcions.

En virtut del que s'ha exposat,

Ordeno:

Article únic

Modificar l'annex de l'Ordre MAH/60/2009, de 19 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament de Medi Ambient i Habitatge en el sentit següent:

  1. S'afegeix a l'apartat 4 de la lletra a) el contingut següent:

    .4.3 Exempcions

    .1. Són exempts del pagament de la taxa els subjectes passius que acreditin documentalment la situació d'incapacitat permanent total o absoluta i les persones menors de catorze anys.

    .2. Els subjectes passius que acreditin documentalment la condició de jubilat o jubilada són exempts del pagament de la taxa, en la modalitat de pesca sense mort, de dilluns a dijous, llevat de festius i vigílies de festius. No s'inclou en aquesta exempció la taxa per permisos de zones de pesca controlada intensiva.

    .3. Els pescadors o pescadores...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR