ORDRE GRI/325/2002, de 17 de setembre, per la qual s'aproven les bases generals que han de regir les subvencions als ajuntaments i als consells comarcals per a projectes relacionats amb la gestió interadministrativa i la prestació de serveis per Internet i es convoquen les corresponents a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE GRI/325/2002, de 17 de setembre, per la qual s'aproven les bases generals que han de regir les subvencions als ajuntaments i als consells comarcals per a projectes relacionats amb la gestió interadministrativa i la prestació de serveis per Internet i es convoquen les corresponents a l'any 2002.

D'acord amb el que preveu la disposició addicional 17 de la Llei 20/2001, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2002, a proposta de la Direcció General d'Administració Local,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases generals que han de regir les convocatòries de concessió de subvencions adreçades als ajuntaments i als consells comarcals per a projectes relacionats amb la gestió interadministrativa i la prestació de serveis per Internet, les quals figuren en l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

2.1 Convocar les subvencions corresponents a l'any 2002.

2.2 El termini de presentació de sol-licituds és d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Article 3

Les subvencions objecte d'aquesta convocatòria seran a càrrec de la partida pressupostària 1103D/764110000/4553, amb una dotació màxima de 6.010.121,04 euros, del pressupost del Departament de Governació i Relacions Institucionals per a l'any 2002.

Barcelona, 17 de setembre de 2002

Núria de Gispert i Català

Consellera de Governació i Relacions Institucionals

Annex

Bases reguladores de les subvencions als ajuntaments i als consells comarcals per a projectes relacionats amb la gestió interadministrativa i la prestació de serveis per Internet

-1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquesta línia d'ajuts és el que s'estableix en el capítol 9 del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

-2 Objecte

L'objecte d'aquest programa és la concessió de subvencions als ajuntaments i als consells comarcals per a projectes relacionats amb la gestió interadministrativa i la prestació de serveis per Internet.

-3 Despeses subvencionables

Són subvencionables les despeses i inversions necessàries per al desenvolupament i l'aplicació de projectes relacionats amb l'adequació dels processos administratius a la societat de la informació amb l'aplicació de les noves tecnologies, així com per a l'accés a Internet.

Els projectes han d'estar relacionats amb:

a) El redisseny de processos i circuits d'organització i el desenvolupament de programes que tinguin per objecte tant la prestació de serveis als ciutadans per Internet com la relació interadministrativa per aquest mitjà.

b) La incorporació de la signatura electrònica en procediments interns, interadministratius o relacionats amb els ciutadans, amb l'aplicació, quan s'escaigui, de la targeta de serveis de les administracions catalanes com a mitjà de signatura electrònica.

c) La prestació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR