DECRET 27/1996, de 23 de gener, pel qual es renova el càrrec de comissionat per a Actuacions Exteriors i se'n ratifica el titular.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Pel Decret 190/1992, de 14 de setembre, es crea el càrrec de comissionat per a Actuacions Exteriors, al qual correspon l'exercici de les funcions inherents a la projecció exterior de la Generalitat, d'acord amb les directrius fixades pel Govern i sota la superior direcció del titular del Departament de la Presidència.

Pel Decret 41/1995, de 21 de febrer, es nomena el senyor Llibert Cuatrecasas i Membrado comissionat per a Actuacions Exteriors.

Atès que persisteixen les causes que varen motivar el seu nomenament;

De conformitat amb el que estableixen l'article 10.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, modificat per la Llei 2/1992, de 7 de juliol, i el Decret 190/1992, de 14 de setembre, pel qual es crea el càrrec de comissionat per a Actuacions Exteriors, a proposta del titular del Departament de la Presidència i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Renovar el càrrec de comissionat per a Actuacions Exteriors i ratificar el nomenament del senyor Llibert Cuatrecasas i Membrado.

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 23 de gener de 1996

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Xavier Trias i Vidal de Llobatera Conseller de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR