DECRET 95/1988, de 14 d'abril, de renovació de membres dels consells socials de les universitats catalanes i de nomenament dels seus presidents.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

La Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, disposa, en l'article 7, que el mandat dels membres que representen els interessos socials en cadascun dels consells socials de les universitats a Catalunya és renovat per meitats cada dos anys.

Exhaurit aquest període de mandat i un cop determinat i realitzat el procediment de renovació dels esmentats òrgans de participació, escau procedir a complir el manament legal de la forma prevista als articles 4.2 i 5 de la Llei 26/1984.

En virtut d'això, a proposta dels consellers d'Ensenyament, de Governació, de Treball i de Comerç, Consum i Turisme, i amb l'acord previ del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Els membres representants dels interessos socials als consells socials de les universitats catalanes són renovats o reelegits en els termes que estableix aquest Decret.

Universitat Autònoma de Barcelona

Article 2

Cessen els membres següents del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb indicació de l'àmbit de representació:

  1. Organitzacions sindicals: senyora Lydia Tuà Marín.

  2. Organitzacions empresarials: senyor Enrique Medrano García. González.

  3. Cambres oficials de comerç, indústria i navegació de Catalunya: senyor Herman Forrellad i Bracons.

  4. Parlament de Catalunya: senyors Joan Bagés i Moreno, Narcís Castanyer i Bachs i Antoni Perea i Oliva.

  5. Govern de la Generalitat de Catalunya: senyors Agustí Carol i Foix i Lluís Duran i Barrionuevo.

Article 3

Es nomenen, per renovació o reelecció, els membres següents del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb indicació de l'àmbit de representació:

  1. Organitzacions sindicals: senyora Lydia Tuà i Marín.

  2. Organitzacions empresarials: senyor Enrique Medrano García.

  3. Cambres oficials de comerç, indústria i navegació de Catalunya: senyor Herman Forrellad i Bracons.

  4. Govern de la Generalitat de Catalunya: senyors Agustí Carol i Foix, i Lluís Duran i Barrionuevo.

Article 4

S'incorporen, així mateix, per renovació o reelecció, al Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, els membres següents, directament elegits pel Parlament de Catalunya: Senyor Joan Bagés i Moreno. Senyor Narcís Castanyer i Bachs. Senyor Ricard Morante i Esteve.

Article 5

Es nomena el senyor Anton...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR