DECRET 132/1983, de 23 de març, de reorganització de la Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 408/1981, de 14 d'octubre, sobre estructuració orgànica de la Direcció General de Carreteres, estableix les Unitats dependents de la Subdirecció General de Carreteres, assigna al Director General la dependència directa de les sis Seccions de Projectes i Obres per programes definides a l'article 3.2 del Decret 16/1981, de 22 de gener.

Les funcions i l'estructura de les Unitats que depenen de la Subdirecció General de Carreteres i dels Serveis Territorials són les que s'havien definit al Decret 16/1981. Les funcions i l'estructura del Servei de Gestió Econòmica s'estableixen en el mateix Decret 408/1981.

L'important volum d'inversió en carreteres i la complexitat de les funcions necessàries per a la direcció i gestió de planificació, projecció, explotació i conservació de les carreteres que són competència de la Generalitat de Catalunya, aconsellen de reorganitzar la Direcció General de Carreteres i racionalitzar-ne l'estructura a partir de l'experiència aconseguida sense que comporti cap increment amb relació a l'estructura orgànica anterior.

Atès el que disposa el Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments;

A proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- La Unitat del Gabinet Tècnic, la Unitat

de Planificació, la Unitat de Conservació i Explotació i la Unitat de Tecnologia i Materials dependran directament de la Direcció General de Carreteres.

Article segon

- Els Serveis Territorials dependran de la

Subdirecció General de Carreteres.

Article tercer

- Les sis Seccions de Projectes i Obres

per programes definides a l'article 3.1 del decret 16/1981, passaran a dependre de la Unitat de Projectes i Obres.

Article quart 1

Es creen les Seccions:

  1. Secció setena de Projectes i Obres adscrita a la Unitat de Projectes i Obres, amb les mateixes funcions que es defineixen a l'article 3.2 del Decret 16/1981.

  2. Secció d'Equips i Obres, adscrita a la Unitat de Projectes i Obres. Li correspon: La direcció i el control dels equips a peu d'obra constituïts per personal de la Direcció General de Carreteres.

  3. Secció de laboratori, adscrita a la Unitat de Tecnologia i Materials. Li correspon: La direcció del laboratori central i la supervisió dels laboratoris d'obra i dels Territorials. La realització d'assaigs i control...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR