DECRET 365/1985, de 13 de desembre, de reorganització de la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, CIRIT.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 322/1988.

Pel Decret 217/1980, del 5 de novembre, es va crear la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, amb les finalitats i els objectius assenyalats en aquest.

Posteriorment, el Decret 176/1981, del 14 de desembre, va reorganitzar la referida Comissió introduint modificacions quant a la seva organització bàsica i adscripció.

Així mateix, mitjançant els Decrets 307/1982, de 8 de desembre, i 456/1982, de 10 de desembre, es van regular les actuacions de la CIRIT en els camps de la innovació tecnològica i línies prioritàries de recerca, respectivament.

En l'actualitat, atesa l'experiència d'aquests anys de funcionament, cal precisar, en uns casos, i ampliar, en altres, les funcions que la normativa esmentada anteriorment assigna a la CIRIT, per tal que aquesta Comissió pugui actuar amb l'operativitat i l'eficàcia necessàries.

En conseqüència, d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

- La Comissió Interdepartamental de Recerca i

Innovació Tecnològica, CIRIT, és l'òrgan col·legiat amb facultats decisòries responsable de definir, d'acord amb les directrius del Govern de la Generalitat, una política científica adequada a Catalunya, i de recolzar i impulsar la investigació i la innovació tecnològica. En particular, correspon a la CIRIT:

  1. Establir les línies generals d'actuació en matèria de recerca i d'innovació tecnològica a Catalunya.

  2. Coordinar les diverses activitats i els diversos programes dels Departaments de la Generalitat en el camp de la recerca científica i la innovació tecnològica.

  3. Representar la Generalitat en les funcions generals que, en matèria de política científica i d'innovació tecnològica, li corresponguin.

  4. Elaborar anualment la proposta de despeses pròpies de la CIRIT i acordar-ne la seva disposició.

  5. Proposar la distribució dels recursos destinats a l'execució i al foment de la recerca i la innovació tecnològica a Catalunya.

Article 2

- La Comissió Interdepartamental de Recerca i

Innovació Tecnològica podrà funcionar en Ple i en comissions, d'acord amb les normes de règim intern que elabori i aprovi la pròpia Comissió.

Article 3.- 1 Els acords de la CIRIT s'aprovaran per la

majoria absoluta dels assistents i el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR