ORDRE ARP/314/2002, de 13 de setembre, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a la reposició d'animals reproductors porcins, sacrificats per motiu de sanejament oficial, i es convoquen els corresponents a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/314/2002, de 13 de setembre, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a la reposició d'animals reproductors porcins, sacrificats per motiu de sanejament oficial, i es convoquen els corresponents a l'any 2002.

L'Ordre de 19 de setembre de 2001 (DOGC núm. 3481, de 27.9.2001) aprova les bases reguladores dels ajuts per a la reposició d'animals reproductors porcins per motiu de sanejament oficial, i convoca els corresponents a l'any 2001; l'Ordre esmentada va ser modificada per l'Ordre de 20 de desembre de 2001 (DOGC núm. 3549, de 9.1.2002).

La incidència que la pesta porcina clàssica ha tingut en el sector ramader fa necessari establir els instruments adients per pal·liar els greus efectes econòmics que se'n deriven, per afavorir la repoblació de les explotacions porcines afectades per aquesta malaltia i per impulsar la reactivació del sector.

Valorada la necessitat de continuar donant suport a aquest sector ramader mitjançant un ajut econòmic que permeti realitzar la reposició, així com la conveniència de modificar certs aspectes de les bases reguladores d'aquesta línia d'ajut;

D'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les competències que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificar les bases reguladores dels ajuts per a la reposició d'animals reproductors porcins, sacrificats per motiu de sanejament oficial, aprovades mitjançant l'Ordre de 19 de setembre de 2001 i modificada per l'Ordre de 20 de desembre de 2001, en els apartats següents.

1.1 Es modifica l'apartat 2.2 de l'annex de l'Ordre de 19 de setembre de 2001, el qual queda redactat de la manera següent:

'2.2 Els ajuts consistiran en una compensació econòmica per les despeses d'adquisició dels reproductors, sempre que procedeixin d'explotacions amb qualificació sanitària, i fins a un nombre màxim igual al de reproductors sacrificats per motiu de sanejament oficial en el marc de la lluita contra la pesta porcina clàssica en l'explotació respectiva, que en cap cas serà superior a quatre-cents caps ni superior a la capacitat registrada per a l'explotació en el Registre d'explotacions ramaderes.'

1.2 Es modifica l'apartat 3 de l'annex de l'Ordre esmentada, el qual queda redactat de la manera següent:

'3 Beneficiaris

'Poden ser beneficiaris d'aquests ajuts els titulars d'explotacions porcines que hagin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR