ORDRE PTO/343/2005, de 27 de juliol, per la qual s'estableixen els requeriments tècnics de la presentació, en suport informàtic, de les normes urbanístiques de les figures de planejament urbanístic als òrgans de la Generalitat de Catalunya competents per a la seva aprovació definitiva.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/343/2005, de 27 de juliol, per la qual s'estableixen els requeriments tècnics de la presentació, en suport informàtic, de les normes urbanístiques de les figures de planejament urbanístic als òrgans de la Generalitat de Catalunya competents per a la seva aprovació definitiva.

La Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, ha determinat l'exigència de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a l'efecte d'executivitat, els acords d'aprovació definitiva i les normes urbanístiques de les diverses figures de planejament urbanístic, l'aprovació definitiva de les quals correspon a l'Administració de la Generalitat.

La Llei 10/2004, de 24 de desembre, de modificació de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, per al foment de l'habitatge assequible, de la sostenibilitat territorial i de l'autonomia local, de conformitat amb un dels seus objectius de millorar la seguretat jurídica, a la disposició transitòria quarta fixa els supòsits en què s'obliga a donar publicitat a les normes del planejament urbanístic aprovat pels òrgans urbanístics de la Generalitat de Catalunya entre l'entrada en vigor de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i la de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme.

A l'efecte de facilitar la publicació de les normes de planejament, l'article 7 del Decret 287/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament parcial de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, en la redacció donada pel Decret 316/2004, de 22 de juny, disposa que la documentació que s'ha de lliurar als òrgans de la Generalitat de Catalunya per a l'aprovació definitiva de les figures de planejament urbanístic ha de contenir el text de les normes urbanístiques en suport informàtic independent. A més, determina que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques establirà els requeriments tècnics que ha de complir la presentació de les esmentades normes per a la seva publicació al DOGC.

Així, amb aquesta Ordre s'estableixen aquests requeriments que ha de complir la presentació de les normes urbanístiques en suport informàtic, per tal d'imprimir eficàcia i celeritat als procediments urbanístics mentre no entrin en funcionament els sistemes de comunicació telemàtica entre les administracions públiques implicades, actualment en fase d'estudi.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és determinar, d'acord amb l'article 7.2 del Decret 287/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament parcial de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, en la redacció donada pel Decret 316/2004, de 22 de juny, els requeriments tècnics de la presentació de les normes urbanístiques de les figures de planejament urbanístic als òrgans urbanístics de la Generalitat que les han de resoldre definitivament, per tal de facilitar la seva publicació al DOGC a l'efecte d'executivitat.

Article 2

Documentació

La documentació que els ajuntaments han de lliurar als òrgans urbanístics de la Generalitat de Catalunya per a l'aprovació definitiva de les figures de planejament general o derivat, o dels seus textos refosos, ha d'incorporar, d'acord amb la normativa urbanística vigent, a més de l'expedient complet en format paper, el text de les normes urbanístiques en suport informàtic, el qual ha de complir els requeriments tècnics que s'especifiquen en aquesta Ordre. Aquest suport informàtic ha de contenir exclusivament el text de les normes urbanístiques. En el supòsit que el pla que ha de ser objecte de resolució definitiva modifiqui o desenvolupi un instrument de planejament que es trobi en una de les situacions que preveu la disposició transitòria quarta de la Llei 10/2004, de 24 de desembre, de modificació de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, els ajuntaments també...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR