ACORD GOV/8/2011, de 18 de gener, pel qual s'estableix el nombre de llocs de treball reservat a personal eventual i es regulen determinats aspectes del seu règim.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/8/2011, de 18 de gener, pel qual s'estableix el nombre de llocs de treball reservat a personal eventual i es regulen determinats aspectes del seu règim.

La situació econòmica actual, l'obligació d'establir el nombre de personal eventual d'acord amb la funció prevista a la normativa vigent que consisteix en l'exercici, amb caràcter no permanent, de funcions expressament qualificades de confiança o assessorament no reservades a personal funcionari, així com la nova estructura del Govern de la Generalitat, comporten la necessitat d'establir criteris per determinar els llocs de treball de caràcter eventual de què pot disposar cada departament, adequar les seves retribucions a la capacitat tècnica i a l'experiència de les persones que ocupin aquests llocs, i donar-ne publicitat, per tal de garantir la màxima transparència i informació als ciutadans.

L'Acord GOV/6/2007, de 16 de gener, pel qual s'estableix el nombre de llocs de treball reservat a personal eventual i es regulen determinats aspectes del seu règim, fixa en 218 el nombre màxim de llocs de treball reservats a personal eventual en els departaments de l'Administració de la Generalitat. El Govern de la Generalitat considera necessari reduir aquest nombre per les raons exposades en l'apartat anterior.

D'acord amb el que disposen els articles 12 i 123 del Text refós de les disposicions legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, aprovat pel Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, el Decret 2/2005, d'11 de gener, sobre el règim jurídic del personal eventual de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i, atenent el que estableix l'article 12 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic,

Per tot això, a proposta de la vicepresidenta del Govern, el Govern

Acorda:

—1 El nombre màxim de llocs de treball reservats a personal eventual en els departaments de l'Administració de la Generalitat es fixa en 130 respecte als 218 previstos a l'Acord GOV/6/2007, de 16 de gener.

No computen dins d'aquest límit els llocs de treball d'eventual assignats als expresidents de la Generalitat, ni els de les oficines de la Generalitat a l'exterior, que es regulen per la seva normativa específica.

—2 El Departament de la Presidència pot tenir personal eventual sense excedir de 30 llocs.

3 El Departament de Governació i Relacions Institucionals, la persona titular del qual és la vicepresidenta del Govern, pot tenir personal eventual sense excedir de 12...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR