RESOLUCIÓ GRI/1303/2014, de 2 de juny, per la qual es designa el tribunal que ha d'avaluar el procés selectiu per a l'accés a l'escala de personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, subescala de secretaria, categoria superior (núm. de registre de convocatòria 211).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

D’acord amb l’Ordre GRI/308/2013, de 2 de desembre (DOGC núm. 6517, de 9.12.2013), es va convocar el procés selectiu per a l’accés a l’escala de personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, subescala de secretaria, categoria superior.

Atès el que estableix la citada Ordre, la designació del tribunal i la seva composició s’efectuarà mitjançant resolució del director o directora general d’Administració Local.

En virtut de tot el que s’ha exposat,

Resolc:

-1 Nomenar el tribunal qualificador que ha d’avaluar el procés selectiu per a l’accés a l’escala de personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, subescala de secretaria, categoria superior, el qual estarà format pels membres següents:

Presidenta titular: Petra Mahillo García

Vocals titulars:

  1. Juan Ignacio Soto Valle

  2. Neus París Domènech

  3. Miguel Ángel Perezagua Roy

  4. Ana Morillón Merino, que actuarà com a secretària.

    President suplent: Emilio Tapias Sola

    Vocals suplents:

  5. Joan Anton Font Monclús

  6. Maria del Mar Pérez Velasco

  7. Josep Ramon Fuentes Gasó

  8. Mercè Grau Bonàs, que actuarà com a secretària suplent.

    -2 Les persones que formin part del tribunal tenen dret a percebre les assistències previstes en el Decret 138/2008, de 8 de juliol, d’indemnitzacions per raó del servei.

    -3 Els membres dels òrgans de selecció hauran d’abstenir-se d’intervenir-hi, i així ho notificaran a la Direcció General d’Administració Local, quan concorri alguna de les circumstàncies previstes a l’article 28 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o en cas que hagin realitzat tasques de preparació d’aspirants a proves selectives d’accés al mateix cos i especialitat en els dos anys anteriors a la publicació d’aquesta convocatòria. El termini per manifestar l’abstenció serà de deu dies comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR