RESOLUCIÓ SLT/2419/2013, de 13 de novembre, per la qual es dóna publicitat a la primera ampliació de la pròrroga per a l'any 2013 de l'encàrrec de gestió de l'Institut Català de la Salut al Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) per al subministrament de roba de fabricació especial per als centres de l'Institut Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyResolució

En data 4 de juliol de 2013 es va signar la primera ampliació de la pròrroga per a l’any 2013 de l’encàrrec de gestió de l’Institut Català de la Salut al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE).

Atès el que preveu l’article 15.3 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú,

Resolc:

Donar publicitat a la primera ampliació de la pròrroga per a l’any 2013 de l’encàrrec de gestió de l’Institut Català de la Salut al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) per al subministrament de roba de fabricació especial per als centres de l’Institut Català de la Salut, signada el 4 de juliol de 2013, la qual es transcriu a l’annex d’aquesta Resolució.

Barcelona, 13 de novembre de 2013

Joaquim Casanovas i Lax

Director gerent

Annex

Primera ampliació de la pròrroga per a l’any 2013 de l’encàrrec de gestió de l’Institut Catalá de la Salut al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) per al subministrament de roba de fabricació especial per als centres de l’Institut Català de la Salut.

Amb data 23 de gener de 2013 es va signar la pròrroga per a l’any 2013 de l’encàrrec de gestió de l'Institut Català de la Salut al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) per a la fabricació de roba per part d'aquest últim adreçada als centres de l’Institut Català de la Salut, per un import de 855.548,21 euros.

Amb data 5 de juny de 2013, i a causa de l’anàlisi de consums del 1r semestre de l'any, per tal d'adaptar el subministrament de roba a les necessitats reals del centres, es va tramitar la modificació de les unitats de roba incloses a l’encàrrec. I es va fer un augment en l’import contractual de 4.822,01 euros. Com a resultat, l’import total de l’encàrrec amb el Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) és de 860.370,22 euros.

A causa d'una diferència entre de les quantitats pactades amb el Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), les quantitats subministrades als centres i els nostres estocs, s’han regularitzat les quantitats per cobrir totes les necessitats inicialment planificades. Com a resultat, l'import total de la pròrroga per a l’any 2013 de l’encàrrec al Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) és de 860.370,22 euros.

I perquè així consti, se signa aquest document, a Barcelona, el dia 4 de juliol de 2013.

Joaquim Casanovas i Lax

Director gerent de l’Institut Català de la Salut

Elisabeth Abad i Giralt

Directora del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR