RESOLUCIÓ GRI/983/2014, de 7 de maig, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament i d'un lloc singular de la Direcció General de Funció Pública (convocatòria de provisió núm. GRI/004/14).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

Al Departament de Governació i Relacions Institucionals hi ha vacants els llocs de cap de la Secció de Provisió de Llocs i de responsable d'Estudis i Suport Jurídic.

Els llocs esmentats consten en la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció dels llocs de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d’organització del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

En conseqüència, d’acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l’informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

–1 Convocar el concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió dels llocs de cap de la Secció de Provisió de Llocs i de responsable d'Estudis i Suport Jurídic de la Direcció General de Funció Pública del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/004/14), que es detalla en l’annex 1 d’aquesta Resolució.

–2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren en l’annex 2 d’aquesta Resolució.

–3 Les sol·licituds s’han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el DOGC, en el Registre General del Departament de Governació i Relacions Institucionals (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); en el registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (c. Tapineria, 10, 08002 Barcelona), Girona (plaça de Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona), Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l’Ebre (Montcada, 23, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant la directora de Serveis del Departament de Governació i Relacions Institucionals, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la publicació.

Barcelona, 7 de maig de 2014

P. d. (Resolució GRI/1728/2013, DOGC núm. 6434 de 7.8.2013)

Josefina Valls i Vila

Directora de Serveis

Annex 1

Lloc 1

Descripció del lloc de treball

–1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: Secció de Provisió de Llocs.

Departament: Governació i Relacions Institucionals.

Unitat directiva: Direcció General de Funció Pública.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 24.2.

Complement específic: 13.575,24 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: comandament.

Forma de provisió: concurs específic.

Norma funcional: 6405.

–2 Requisits de participació

Grup: A, subgrup A1.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: administració general.

Especificació de cossos: cos superior d’administració.

–3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell de suficiència (C) de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent.

–4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Coordinar els processos de provisió de llocs de treball, i la promoció professional del personal que presta serveis en l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i en especial gestionar els concursos generals de mèrits i capacitats, competencia de la Direcció General de Funció Pública, d'acord amb la normativa vigent i els objectius fixats pels superiors jeràrquics, per tal de garantir l'adequada provisió dels llocs de treball pels candidats més idonis.

4.2 Finalitats/funcions:

  1. Tramitar els concursos generals de mèrits i capacitats competència de la Direcció General de Funció Pública.

  2. Assessorar els departaments i facilitar els tràmits exigits per a la publicació de les convocatòries per a l'accés a càrrecs de comandament i llocs singulars.

  3. Emetre informes sobre els requisits per ocupar els llocs de treball i la fixació dels perfils professionals adequats per desenvolupar-los.

  4. Donar el suport material i tècnic que puguin necessitar i requerir les comissions de valoració dels concursos generals.

  5. Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.

    4.3 Tasques bàsiques o activitats:

    1. Elabora la proposta de les bases de les convocatòries dels concursos generals de mèrits i capacitats per a la provisió de llocs base de personal funcionari, en funció dels llocs de treball convocats.

    2. Dissenya i col·labora en la determinació dels criteris d'extracció i classificació dels llocs de treball que s'han de proveir per concursos generals.

    3. Gestiona i fa el seguiment de tot el procés dels concursos generals fins a la seva resolució publicada al DOGC.

    4. Elabora els informes sobre els recursos presentats en el àmbit de la provisió de llocs de treball per concurs general.

    5. Analitza informàticament la informació dels llocs a proveir per concurs de canvi de destinació de personal laboral.

    6. Revisa el contingut de les bases de les convocatòries de personal laboral, en funció de la informació dels llocs a proveir.

    7. Analitza informàticament la informació dels llocs a proveir per lliure designació i concurs específic.

    8. Proposa millores en les plantilles de les bases de les convocatòries dels concursos específics i de lliure designació.

    9. Estudia i proposa millores per a la base de dades de concursos i programes de suport a la participació telemàtica.

    10. Dissenya i millora els processos i circuits informàtics en els diferents processos de provisió de llocs de treball, així com la seva difusió mitjançant les tecnologies informàtiques de la informació.

    11. Analitza la informació de la relació de llocs de treball pel que fa a les dades requerides per ocupar-los, així com del manual d'organització quant al seu contingut i mèrits a valorar.

    12. Col·labora en la detecció i definició de les competències professionals adients per desenvolupar els llocs de treball.

    13. Col·labora en el disseny de tècniques per a la detecció de competències professionals en els candidats a desenvolupar els llocs de trebal, així com en els criteris per a la seva avaluació.

    14. Assessora els concursants i els departaments en temes relacionats amb l'àmbit de la provisió de llocs.

    15. Dona resposta escrita a les consultes de funcionaris, bústies, departaments i empleats públics relatives a la provisió dels llocs de treball.

    16. Manté reunions periòdiques amb els responsables informàtics de la Base de dades de concursos.

    17. Fa el seguiment de la implantació de les noves funcionalitats requerides per a la Base de dades de concursos.

    18. Analitza l'impacte de les noves mesures procedents de plans d'ocupació i d'acords de govern pel que fa a la provisió.

    19. Fa el seguiment, realitza estadístiques i proposa millores en l'aplicació de les mesures esmentades.

    –5 Altres característiques

    5.1 Coneixements convenients:

    Coneixements de gestió de personal i explotació de dades.

    5.2 Altres coneixements:

    Coneixements tècnics i pràctics sobre la gestió dels processos de provisió de llocs de treball.

    5.3 Experiència:

    Experiència en gestio de personal.

    Experiència en provisió de llocs de treball.

    Lloc 2

    Descripció del lloc de treball

    –1 Característiques del lloc de treball

    Nom del lloc: responsable d'Estudis i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR