RESOLUCIÓ PRE/2516/2013, de 26 de novembre, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Govern de 5 de novembre de 2013, pel qual s'aprova el Programa de polítiques de transparència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyResolució

Atès que en data 5 de novembre de 2013 el Govern va adoptar l'Acord pel qual s’aprova el Programa de polítiques de transparència.

Resolc:

Que es doni publicitat a l'Acord del Govern de 5 de novembre de 2013, pel qual s’aprova el Programa de polítiques de transparència.

Barcelona, 26 de novembre de 2013

Jordi Vilajoana i Rovira

Secretari general

ACORD

del Govern de la Generalitat, pel qual s’aprova el Programa de polítiques de transparència.

En dates 6 i 22 de febrer de 2013 es van celebrar al Palau de la Generalitat les cimeres per a la Regeneració Democràtica i es va prendre el compromís d’aplicar un pla de mesures i actuacions concretes adreçades a assolir l’objectiu plantejat per a la regeneració democràtica.

En el marc d’aquestes reflexions i vist el compromís adquirit pel president de la Generalitat d’aplicar aquest pla de mesures i actuacions, es proposa la creació d’un Programa que tingui com a funció principal la coordinació i l’assessorament especial en relació amb les polítiques de transparència i regeneració democràtica, adscrit a aquest Departament de la Presidència.

Per tot això, a proposta del conseller de la Presidència, el Govern

Acorda:

  1. - Crear, amb caràcter temporal, el Programa de polítiques de transparència, adscrit al Departament de la Presidència, amb la finalitat de preparar i donar impuls al disseny d’una estructura que permeti realitzar la coordinació i l’assessorament especial en relació amb les polítiques de transparència.

  2. - La direcció i la gestió d’aquest Programa correspon a un director/a, amb caràcter eventual, i equiparat a efectes retributius a un secretari/ària general, amb un complement addicional de 23.410,40 euros anuals.

  3. - El director/a té assignades les funcions següents:

    1. Assessorar el president de la Generalitat i la vicepresidenta del Govern de Catalunya en les qüestions i els assumptes relacionats amb les mesures acordades per contribuir a la transparència

    2. Col·laborar amb els membres del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR