RESOLUCIÓ GRI/959/2014, de 30 d'abril, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, de tres llocs singulars al Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GRI/002/14).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

Al Departament de Governació i Relacions Institucionals hi ha vacants tres llocs de secretari/ària del/de la vicepresident/a del Gabinet de la Vicepresidència del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

Els llocs esmentats consten en la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció dels llocs de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d’organització del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

En conseqüència, d’acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l’informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

-1 Obrir la convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, de tres llocs de secretari/ària del/de la vicepresident/a del Gabinet de la Vicepresidència del Departament de Governació i Relacions Institucionals, que es detallen en l’annex 1 d’aquesta Resolució.

-2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren en l’annex 2 d’aquesta Resolució.

-3 Les sol·licituds s’han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el DOGC, en el Registre general del Departament de Governació i Relacions Institucionals (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); en el registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (c. Tapineria, 10, 08002 Barcelona), Girona (pl. Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona), Lleida (c. Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (c. Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l’Ebre (c. Montcada, 23, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, potestativament, i d’acord amb el que estableixen l’article 116 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, recurs de reposició davant el secretari general del Departament de Governació i Relacions Institucionals en el termini d’un mes comptat a partir de l’endemà de la publicació, o bé recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos comptats a partir de l’endemà de la publicació, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que puguin interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 30 d’abril de 2014

P. d. (Resolució GRI/1728/2013, DOGC núm. 6434 de 7.8.2013)

Lluís Bertran Saura

Secretari general

Annex 1

Descripció dels llocs de treball

-1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: secretari/ària del/de la vicepresident/a

Departament: Governació i Relacions Institucionals.

Unitat directiva: Gabinet de la Vicepresidència.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 18

Complement específic: 11.819,76 euros.

Horari: dedicació especial.

Jornada: superior a la normal.

Forma de provisió: lliure designació.

-2 Requisits de participació

Grup: C1/C2.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: cossos o escales d’administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR