RESOLUCIÓ SLT/2674/2013, de 4 de desembre, per la qual es disposa la publicació de les bases generals que regulen la mobilitat voluntària del personal estatuari de l'Institut Català de la Salut.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyResolució

De conformitat amb el que preveu la Llei 55/2003, de 16 de desembre de l’Estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, en concordança amb el Reial decret Llei 1/1999, de 8 de desembre, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social;

Atès el contingut de la Resolució EMO/2515/2013, de 20 novembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del pacte de la Mesa sectorial de negociació de sanitat del concurs de mobilitat voluntària de personal estatutari 2013, de l’empresa pública Institut Català de la Salut (DOGC núm. 6515, de 4.12.2013), la qual amb l’objectiu de facilitar la mobilitat voluntària del personal estatutari, preveu els criteris comuns que han de regir les bases de caràcter general dels processos de mobilitat voluntària del personal estatutari de l’Institut Català de la Salut;

Fent ús de les atribucions que m’han estat conferides per l’article 10.e) de la Llei 8/2007, de 30 de juliol, de l’Institut Català de la Salut (DOGC núm. 4940, de 3.8.2007) i l’article 13 del Decret 13/2009, de 3 de febrer, pel qual s’aproven els Estatuts de l’Institut Català de la Salut (DOGC núm. 5314, de 9.2.2009),

Resolc:

Aprovar les bases generals que han de regir els processos de mobilitat voluntària del personal estatutari de l’Institut Català de la Salut, sense perjudici que cada convocatòria pugui establir altres bases de caràcter específiques per completar-les i adaptar-les i que en tot cas, hauran de respectar les bases de caràcter general.

Barcelona, 4 de desembre de 2013

Joaquim Casanovas i Lax

Director gerent

Annex 1

Bases generals

-1 Normes generals

1.1 Normes de referència en els processos de mobilitat voluntària:

La Llei 7/2007, de 12 d’abril de l’estatut bàsic de l’empleat públic.

La Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el reglament general de provisió dels llocs treball i promoció professional dels funcionaris de la Generalitat de Catalunya.

Decret 13/2009, de 3 de febrer, pel qual s’aproven els estatuts de l’Institut Català de la Salut.

1.2 El director gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS) autoritza el titular de la Direcció de Recursos Humans a fer els actes i tràmits previstos a les bases de la convocatòria.

1.3 La publicació d’una única convocatòria de mobilitat voluntària pot contenir diferents concursos de trasllats segons categoria, titulació, especialitat i àmbits d’actuació.

1.4 El contingut d’aquestes bases s’ha d’entendre com a referit a cada concurs de trasllat que consti en la convocatòria de mobilitat voluntària.

1.5 La publicitat i la notificació dels actes derivats de la convocatòria s’han de publicar al lloc web de l’Institut Català de la Salut.

1.6 La presentació de requisits, mèrits, al·legacions i recursos s’han d’enviar a la Unitat de Selecció de Personal de la Direcció de Recursos Humans de l’Institut Català de la Salut, amb indicació clara del codi de identificació de la convocatòria i dels motius que la justifiquen. Tot això es podrà presentar als registres dels llocs següents:

Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut (Gran Via de les Corts Catalanes 587, 08007 Barcelona).

Gerències territorials, institucions hospitalàries i àmbits d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut, i en qualsevol registre, d’acord amb l’art 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i el Decret 266/2001, de 9 d’octubre, pel qual s’estableixen la creació, l’organització i les funcions de les oficines d’atenció ciutadana.

1.7 El sistema per resoldre la convocatòria de trasllat és el de concurs de mèrits i capacitats d’acord amb el barem publicat a l’annex 2.

1.8 Els trasllats derivats de la participació en la convocatòria de mobilitat voluntària són de caràcter voluntari i no generen cap dret d’indemnització.

1.9 La persona que estigui en situació de suspensió ferma de funcions durant el temps de suspensió no podrà participar en la convocatòria de mobilitat voluntària.

-2 Places convocades i sistema de resultes

L’objectiu de la convocatòria és proveir les places bàsiques vacants de les categories que constin en cada convocatòria de mobilitat voluntària.

Les places ocupades de forma provisional, a causa del reingrés al servei actiu, seran incloses a la convocatòria de mobilitat voluntària.

També s’incorporen d’ofici a la convocatòria les resultes de les places vacants generades per les persones que, per participar en el concurs de trasllat, obtinguin una destinació nova i deixin lliure la que ocupaven definitivament o que tenien reservada, sempre que no estiguin destinades a processos d’amortització o reconversió i d’acord amb l’àmbit que preveuen les bases específiques de la convocatòria.

Les places convocades abasten l’àmbit territorial de la gerència territorial a què pertanyen, sense perjudici de la seva adscripció a un determinat servei d’atenció primària o centre hospitalari.

-3 Requisits de participació

Podrà participar-hi la persona aspirant que acrediti els requisits següents:

3.1 Tenir la condició de personal estatutari del Sistema Nacional de Salut (SNS), amb nomenament definitiu en la categoria i especialitat corresponent, dins de l’àmbit que determinin les bases de la convocatòria.

3.2...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR