RESOLUCIÓ de 10 de març de 2018, per la qual es fa pública l'adjudicació d'una plaça de professorat agregat en règim de contracte laboral (convocatòria núm. 2017/D/LD/CC/6).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorUniversitats Catalanes
Rango de LeyResolució

De conformitat amb la proposta elevada per la Comissió nomenada per jutjar el concurs per a la provisió d'una plaça de professorat agregat en règim de contracte laboral, convocada per resolució d'aquesta Universitat Autònoma de Barcelona de 2 de novembre de 2017 (DOGC de 22 de novembre de 2017), i complerts els requisits establerts en la base desena de la convocatòria.

Aquest Rectorat, d'acord amb el que estableix la Llei 6/2001, de 21 de desembre d'universitats, la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya i les altres disposicions d'aplicació ha resolt fer pública la adjudicació de la plaça que es relaciona a l'annex d'aquesta resolució.

Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats de la jurisdicció contenciosa administrativa de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb el que estableix la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de la possibilitat d'interposar potestativament recurs de reposició previ al contenciós administratiu davant la rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el termini d'un mes, a comptar des del dia següent de la seva publicació, de conformitat amb el que disposen els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR