RESOLUCIÓ 1470/2019, de 20 de setembre, de convocatòria de proves selectives per a l'accés a l'escala de gestió (subgrup A2) de la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorUniversitats Catalanes
Rango de LeyResolució

Amb l'objectiu d'atendre les necessitats de personal de la Universitat.

Atès l'Acord de Consell de Govern 76/2017, de 23 de maig (DOGC 7499), esmenat per l'Acord 2018/07/21, de 24 d'octubre (DOGC 7772), que va establir l'oferta d'ocupació pública de personal d'administració i serveis per a l'any 2017, incloses les places corresponents a la taxa addicional per a l'estabilització de l'ocupació pública en els termes previstos a la disposició transitòria quarta de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (EBEP), d'acord amb la Llei de pressupostos generals de l'Estat per al 2017.

Atès l'Acord de Consell de Govern 2018/09/12, d'11 de desembre, que va establir l'oferta addicional d'ocupació pública de personal d'administració i serveis per a l'estabilització de l'ocupació pública d'acord amb la Llei de pressupostos generals de l'Estat per al 2018.

Atès l'article 19.U.7 de la Llei de pressupostos general de l'Estat per al 2018, la vigència de la qual està prorrogada per al 2019, que estableix que no computaran dins del límit màxim de places derivades de la taxa de reposició d'efectius les places que es convoquin per fer-ne la provisió mitjançant processos de promoció interna.

Atesa la disposició transitòria segona de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, que preveu que el personal laboral fix que desenvolupi funcions de personal funcionari podrà participar en els processos selectius de promoció interna convocats pel sistema de concurs oposició.

En aplicació dels acords esmentats i fent ús de les facultats que em confereixen l'article 20 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, i els Estatuts d'aquesta universitat.

RESOLC:

Convocar proves selectives per a l'accés de personal a l'escala de gestió (subgrup A2): 21 places en torn lliure, 30 en torn de promoció interna i 4 en torn de promoció interna per a la integració de personal laboral fix, d'acord amb les bases que s'especifiquen a continuació.

Les 21 places del torn lliure corresponen a les places següents:

- 7 places a l'oferta d'ocupació pública de personal d'administració i serveis per al 2017.

- 1 plaça a la taxa addicional per a l'estabilització de l'ocupació pública en els termes previstos a la disposició transitòria quarta de l'Estatut bàsic de l'empleat públic a la Llei de pressupostos generals de l'Estat per al 2017.

- 13 places a l'oferta d'ocupació pública addicional per a l'estabilització de l'ocupació temporal de personal d'administració i serveis.

BASES

1. Descripció de les places objecte de convocatòria

1.1. Torn lliure

Es convoquen 21 places de l'escala de gestió (subgrup A2) de la Universitat Politècnica de Catalunya (des d'ara, UPC), que es corresponen amb els llocs de treball que es detallen a l'annex 5 i que es distribueixen en els itineraris següents:

- 1 de l'itinerari d'Administració i gestió de personal de les universitats públiques

- 2 de l'itinerari de Formació i desenvolupament de personal de les universitats públiques

- 3 de l'itinerari de Comunicació i promoció en l'àmbit universitari públic

- 2 de l'itinerari de Qualitat en l'àmbit universitari públic

- 2 de l'itinerari Gestió econòmica de la recerca en l'àmbit universitari públic

- 11 de l'itinerari de Gestió de projectes de recerca en l'àmbit universitari públic

Del nombre total de places del torn lliure, se'n reserva 1 per a les persones aspirants que acreditin la condició legal de discapacitat, considerant com a tals les que estableix l'apartat 2 de l'article 4 del text refós de la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/2013, de 29 de novembre. Si aquesta plaça no es proveeix, s'acumularà a la resta de les places convocades en aquest torn lliure.

1.2. Torn de promoció interna

Es convoquen 30 places de l'escala de gestió (subgrup A2) de la UPC per a la promoció interna.

Del nombre total de places del torn de promoció interna, se'n reserven 2 per a les persones aspirants que acreditin la condició legal de discapacitat, considerant com a tals les que estableix l'apartat 2 de l'article 4 del text refós de la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/2013, de 29 de novembre. Si aquests places no es proveeixen, s'acumularan a la resta de les places convocades en aquest torn de promoció interna.

1.3. Torn de promoció interna per a la integració de personal laboral fix

Es convoquen 4 places de l'escala de gestió (subgrup A2) de la UPC per a la integració de personal laboral fix.

1.4. Acumulació de places

Les places reservades per a les persones aspirants que acreditin la condició legal de discapacitat que no es proveeixin s'acumularan en el torn respectiu.

Sense perjudici del que es preveu per a les places reservades a les persones que acreditin la condició legal de discapacitat, les places no proveïdes en qualsevol dels torns no s'acumularan en cap dels altres.

1.5. Perfil de les places

El perfil genèric de competències organitzatives, tècniques i personals de les places convocades és el que consta en l'annex 1.

1.6. Procediment de selecció

El procediment de selecció del torn lliure és el de concurs oposició i superació d'un període de pràctiques.

El procediment de selecció del torn de promoció interna és el d'oposició.

El procediment de selecció del torn de promoció interna per a la integració del personal laboral fix és el de concurs oposició.

2. Normes generals

2.1. Aquestes proves selectives s'ajusten als principis constitucionals d'igualtat, mèrit i capacitat, i al de publicitat, i segueixen la normativa següent:

a) Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

b) Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

c) Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament general d'ingrés de personal al servei de l'Administració general de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració general de l'Estat, pel que fa als apartats que es consideren bàsics.

d) Decret 28/1986, de 30 de gener, de Reglament de selecció de personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

e) Llei 30/1984, de 2 d'agost, de mesures per a la reforma de la funció pública.

f) Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

g) Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

h) Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

i) Llei 26/2010, de 3 d'agost, del Parlament de Catalunya, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques a Catalunya.

j) Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística i Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement de català i l'aranès en els processos de selecció de personal i provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

k) Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional.

l) Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).

m) Estatuts de la UPC.

n) Pacte per al desenvolupament dels processos d'estabilització extraordinària i de l'oferta pública d'ocupació del personal d'administració i serveis de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), de 31 de gener de 2019.

o) Bases d'aquesta convocatòria.

2.2. La informació i la comunicació dels tràmits i actes administratius del procés de selecció, de les proves i dels resultats es publiquen a la pàgina web de la UPC http://www.upc.edu/sdp, apartat de “Concursos i oposicions del PAS”, “Convocatòries de concursos i oposicions”, “Oposicions personal funcionari”.

2.3. D'acord amb el que disposa l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, amb la publicació d'aquesta informació es considera que se n'ha fet de manera oportuna la notificació a les persones interessades i s'inicien els terminis per a possibles reclamacions o recursos.

2.4. L'Administració pot esmenar en qualsevol moment els errors aritmètics, materials i de fet.

2.5. Als efectes d'aquestes bases, incloent-hi la resolució de recursos per via administrativa, es considera inhàbil el mes d'agost, així com els períodes publicats a https://seuelectronica.upc.edu/ca/eines/calendari-dies-inhabils .

3. Requisits de les persones aspirants

3.1. Torn lliure

Per a l'admissió a aquest torn cal complir tots els requisits següents:

3.1.1. Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un estat membre de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els és aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores en els termes en què aquesta és definida en el Tractat constitutiu de la Unió Europea.

També hi poden participar el o la cònjuge i els seus descendents, tant dels ciutadans espanyols com dels ciutadans d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o més grans d'aquesta edat i que visquin a càrrec d'ells.

Aquest últim benefici és igualment aplicable a familiars de ciutadans d'altres estats quan ho prevegin els tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya.

3.1.2. Haver complert setze anys i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR