RESOLUCIÓ de 28 de setembre de 2015, de publicació de l'Acord del Ple de la Comissió Jurídica Assessora, de 17 de setembre de 2015, pel qual es convoca una beca de col·laboració i formació en l'edició i la traducció de textos jurídics i administratius per a graduats o llicenciats per a l'any 2016 i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
EmisorComissió Jurídica Assessora
Rango de LeyResolució

El Ple de la Comissió Jurídica Assessora, en la sessió de 17 de setembre de 2015, ha pres l’acord de convocar una beca de col·laboració i formació en l’edició i la traducció de textos jurídics i administratius per a graduats o llicenciats per a l’any 2016 i n’ha aprovat les bases.

D’acord amb les facultats que em confereix l’article 21.1.g) del Decret 69/2006, d’11 d’abril, d’aprovació del Reglament d’organització i funcionament de la Comissió Jurídica Assessora,

Resolc:

Publicar l’Acord del Ple de la Comissió Jurídica Assessora, de 17 de setembre de 2015, de convocar una beca de col·laboració i formació en l’edició i la traducció de textos jurídics i administratius per a graduats o llicenciats per a l’any 2016 i d’aprovació de les bases.

Contra aquest Acord del Ple de la Comissió Jurídica Assessora, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el Ple de la Comissió Jurídica Assessora en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la seva publicació, o bé es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant la Sala del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva publicació, de conformitat amb el que preveuen els articles 77 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i 10.1.a), 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 28 de setembre de 2015

Albert Lamarca i Marquès

President

ACORD del Ple de la Comissió Jurídica Assessora, de 17 de setembre de 2015, pel qual es convoca una beca de col·laboració i formació en l’edició i la traducció de textos jurídics i administratius per a graduats o llicenciats per a l’any 2016 i se n’aproven les bases.

La Comissió Jurídica Assessora és l’alt òrgan consultiu del Govern de la Generalitat i de les administracions públiques de Catalunya, d’acord amb l’article 72.1 de l’Estatut d’autonomia de Catalunya i respon a les consultes que li són formulades mitjançant dictàmens, els quals recullen la seva opinió en dret. Dels dictàmens, se’n fa difusió periòdica conforme a la seva aprovació i són publicats en repertoris anuals.

Des del seu restabliment l’any 1978, en els més de deu mil dictàmens emesos, la Comissió ha contribuït a fixar el llenguatge jurídic català i a conformar un estàndard en textos jurídics i administratius en català. Atesa la importància i l’extensió creixent dels textos i documents jurídics i administratius que produeix la Comissió, en la seva funció consultiva de les administracions públiques catalanes, es considera oportú convocar una beca de col·laboració i formació en l’edició i la traducció de textos jurídics i administratius per a graduats o llicenciats recents per a l’any 2016.

De conformitat amb el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

La Comissió Jurídica Assessora, en la sessió de 17 de setembre de 2015,

Acorda:

  1. Objecte de la convocatòria

    Aquesta convocatòria té per objecte la concessió, en règim de concurrència competitiva, d’una beca de col·laboració i formació en l’edició i la traducció de textos jurídics i administratius per a graduats o llicenciats per a l’any 2016, d’acord amb els termes, requisits i condicions de les bases reguladores que es recullen en l’annex a aquest Acord.

  2. Obertura de la convocatòria

    S’obre la convocatòria pública per a la concessió d’aquesta beca per a l’any 2016.

  3. Dotació pressupostària

    La concessió d’aquesta beca és amb càrrec a la partida D/480000100/1110/0000 del pressupost de despeses de la Comissió Jurídica Assessora per a l’any 2016. L’atorgament de la beca resta condicionat al fet que en el pressupost de la Generalitat de Catalunya per al l’exercici 2016 hi hagi crèdit suficient en l’aplicació pressupostària corresponent –i, eventualment, en el cas de pròrroga de la beca, per al de l’any 2017–.

  4. Termini de presentació de les sol·licituds

  5. El termini de presentació de les sol·licituds és de 20 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquest Acord al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

  6. Les sol·licituds es poden presentar pels mitjans previstos en l’article 5 de les bases reguladores.

  7. Entrada en vigor

    Aquest Acord de convocatòria d’una beca de col·laboració i formació en l’edició i la traducció de textos jurídics i administratius per a graduats o llicenciats entra en vigor el dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

    Barcelona, 17 de setembre de 2015

    Albert Lamarca i Marquès

    President

    Annex. Bases reguladores

  8. Objecte

    L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR