RESOLUCIÓ d'11 de gener de 2018, per la qual es convoca concurs públic per a l'accés a places d'agregat o agregada en règim de contracte laboral (convocatòria núm. 2018/D/LD/CC/5).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorUniversitats Catalanes
Rango de LeyResolució

De conformitat amb el que disposen la Llei orgànica, 6/2001 de 21 de desembre, d'universitats modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, la Llei 1/2003, d'universitats de Catalunya, els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona aprovats pel Decret 237/2003, de 8 d'octubre, de la Generalitat de Catalunya; el Reglament de Personal Acadèmic aprovat per acord del Consell de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona de 17 de novembre de 2010 i modificat en diverses ocasions i la darrera el 13 de desembre del 2017, i l'acord de la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya de 30 de gener del 2014, modificat per acord de la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya d'1 d'octubre del 2015.

Vist l'acord d'oferta pública d'ocupació de places de personal docent i investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona per l'any 2017, aprovat pel Consell de Govern de 12 de juliol de 2017 i publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de 9 d'agost de 2017.

Vist l'acord de convocatòria de concursos públics per l'accés a places de professorat contractat permanent de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Comissió de Personal Acadèmic, per delegació del Consell de Govern, de 10 de gener de 2018.

RESOLC:

Primer. Convocar els processos selectius per a la contractació de professorat que figuren a l'annex d'aquesta convocatòria.

La present resolució es publicarà al tauler d'anuncis electrònic de la seu electrònica de la Universitat Autònoma de Barcelona ( https://seuelectronica.uab.cat/ ).

Segon. Les bases que regulen aquests processos són les que s'exposen a la pàgina web ( http://www.uab.es/concursospdi/ ).

Tercer. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Quart. Nomenar els membres de les Comissions de Selecció que consten en l'annex d'aquesta convocatòria.

Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquesta resolució, de conformitat amb el que disposa la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de la possibilitat d'interposar potestativament recurs de reposició previ al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR