RESOLUCIÓ EXI/1035/2017, de 10 de maig, per la qual es dona publicitat als convenis subscrits per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) durant l'exercici 2016.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
Rango de LeyResolució

L'article 110.3 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, en la redacció donada per l'article 18.4 de la Llei 16/2015, de 21 de juliol, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica, estableix que els convenis i els protocols s'han de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al web del Registre de convenis de col·laboració i cooperació de la Generalitat, que és accessible des del Portal de Transparència.

Vist el que disposa l'article 14 de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, en relació amb els convenis subscrits;

En compliment d'aquests preceptes,

Resolc:

  1. Donar publicitat als convenis subscrits per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament durant l'exercici 2016, que consten a l'annex d'aquesta Resolució.

  2. Establir que el text íntegre dels convenis que es detallen a l'annex es pugui consultar al web de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament ( http://cooperaciocatalana.gencat.cat/ca/ ) i al web del Registre de convenis de col·laboració i cooperació de la Generalitat ( http://registredeconvenis.gencat.cat ), que és accessible des del Portal de Transparència.

    Barcelona, 10 de maig de 2017

    P. s. (Resolució EXI/943/2016, de 6 d'abril, DOGC núm. 7099 de 14.4.2016)

    Manel Josep Vila Motlló

    Director

    Annex

    Relació dels convenis subscrits per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) durant l'exercici 2016:

    Títol/Referència: Conveni de col·laboració entre el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya amb l'objecte de donar suport al projecte de Ciutats Defensores dels Drets Humans 2016. 2016/8/034.

    Parts signants: l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

    Objecte: Determinar la col·laboració de les parts en el finançament del projecte «Ciutats Defensores dels Drets Humans 2016».

    Data de signatura: 8 de setembre del 2016.

    Termini: el conveni s'inicia el 8 de setembre del 2016 i finalitza mitjançant l'aprovació, per part de l'ACCD, de l'informe justificatiu de la subvenció, d'acord amb la clàusula 4.1 del Conveni.

    Quantia econòmica: 15.000 euros.

    Títol/Referència: Acord de projecte entre el Departament d'Afers Exteriors del Govern de Flandes, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya i ActionAid Moçambic sobre «Accelerant els drets de les dones i nenes - WONGI». 2016/4/023.

    Parts signants: el Departament d'Afers exteriors del Govern de Flandes, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i ActionAid Moçambic.

    Objecte: Establir els termes de cooperació entre els firmants en el context del suport a ActionAid Moçambic per a implementar el projecte «Accelerant els drets de les dones i les nenes - WONGI».

    Data de signatura: 16 de desembre del 2016.

    Termini: el conveni s'inicia el 16 de desembre del 2016 i tindrà efectes fins l'acabament del projecte, que té una duració de tres anys, i fins que s'hagin satisfet tots els requeriments relatius als informes.

    Quantia econòmica: 500.000 euros. Participació ACCD: 100.000 euros.

    Títol/Referència: Conveni de col·laboració interadministratiu entre el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Aprovació del Projecte de col·laboració per a la consecució de la coherència en el disseny i execució de la política de cooperació al desenvolupament. 2016/9/087.

    Parts signants: l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

    Objecte: Aprovar el Projecte de col·laboració per a la consecució de la coherència en el disseny i execució de la política de cooperació al desenvolupament.

    Data de signatura: 2 de novembre del 2016.

    Termini: el conveni s'inicia el 2 de novembre del 2016 i finalitza el 31 de desembre del 2018.

    Quantia econòmica: sense despesa.

    Títol/Referència: Conveni de col·laboració entre l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa, ACCIÓ, per al repartiment de les despeses relatives de l'oficina de Casablanca (Marroc) i a Bogotà (Colòmbia). 2016/9/045.

    Parts signants: l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya i l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ).

    Objecte: Repartiment de les despeses de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR