RESOLUCIÓ GAH/342/2018, d'1 de març, de convocatòria del procés de selecció per proveir 20 places del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria industrial (grup A, subgrup A1) (núm. de registre de la convocatòria 230).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyResolució

L'Acord GOV/48/2017, de 18 d'abril, del Govern de la Generalitat de Catalunya, publicat en el DOGC núm. 7353, de 20 d'abril de 2017, pel qual s'aprova l'oferta parcial d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2017 determina, en l'annex, que corresponen al cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria industrial (grup A, subgrup A1) 18 places més 2 corresponents al 10% addicional.

L'accés a la funció pública es regeix pel que estableixen el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, i la resta de normativa d'aplicació general.

Atès el que disposen la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i la Resolució GRI/1728/2013, de 18 de juliol, de delegació de competències;

D'acord amb les competències que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

Convocar el procés de selecció per proveir 20 places del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria industrial (grup A, subgrup A1) (núm. de registre de la convocatòria 230), de conformitat amb el contingut de les bases específiques que consten en l'annex 1 i següents, i de les bases generals, publicades per la Resolució GAP/1644/2007, de 28 de maig, de la directora general de Funció Pública (DOGC núm. 4898, de 6.6.2007; correcció d'errades al DOGC núm. 4912, de 26.6.2007), modificades per la Resolució GAP/2765/2007, de 10 de setembre (DOGC núm. 4970, de 18.9.2007), en tot allò que no s'oposi a les bases específiques.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar potestativament un recurs de reposició davant la directora general de Funció Pública en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), d'acord amb la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o bé directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació en el DOGC, de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que puguin interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 1 de març de 2018

P. d. (Resolució GRI/1728/2013, de 18 de juliol, DOGC núm. 6434, de 7.8.2013)

Susana Bouis Gutierrez

Directora general de Funció Pública

Annex 1

Bases específiques

—1 Places, funcions, perfil professional i temari

1.1 Descripció de les places.

Es convoca el procés de selecció per proveir 20 places del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria industrial (grup A, subgrup A1), que es distribueixen de la manera següent:

Torn de lliure accés: 13 places, 1 de les quals correspon al 10% addicional. De les places convocades, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.

Torn de promoció interna: 7 places, 1 de les quals correspon al 10% addicional.

Les places del torn de promoció interna que no es cobreixin s'acumularan al torn de lliure accés i a l'inrevés. Si no es cobreix la plaça reservada del torn de lliure accés s'acumularà a la resta de places d'aquest torn.

En el supòsit que alguna de les persones aspirants que participen per la via de reserva superi les proves i no obtingui plaça per aquesta via, i que la seva puntuació sigui superior a l'obtinguda per altres persones aspirants del torn de lliure accés, s'inclourà, pel seu ordre de puntuació, en aquest torn.

Només es pot participar en un dels torns.

Fins a la resolució d'aquesta convocatòria, no es poden amortitzar, transformar ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.

1.2 Funcions i perfil professional.

Les funcions que corresponen al cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria industrial (grup A, subgrup A1) són les que estableix l'article 1 de la Llei 9/1986, de 10 de novembre, de cossos de funcionaris de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes funcions, així com una descripció orientativa de les tasques que s'han de desenvolupar, consten en l'annex 2.

El perfil de competències professionals del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria industrial és el que consta en l'annex 3.

1.3 Temari.

La part general del temari sobre el que versen les proves d'aquest procés de selecció és l'aprovada per la Resolució GAP/357/2006, de 14 de febrer (DOGC núm. 4579, de 23.2.2006), amb els epígrafs afegits als temes 5 i 15 per la Resolució GRI/288/2015, de 17 de febrer (DOGC núm. 6819, de 26.2.2015).

La part específica del temari sobre el que versen les proves d'aquest procés de selecció és l'aprovada per la Resolució GAH/1627/2017, de 4 de juliol (DOGC núm. 7410, de 12.7.2017).

La normativa i els coneixements recollits en el temari són els vigents en la data de realització dels exercicis o les proves.

—2 Requisits de participació

A més dels requisits i les condicions de caràcter general que es preveuen en el punt 2 de les bases generals i en la normativa de funció pública d'aplicació general, s'han de complir els requisits següents:

2.1 Requisits generals.

Les persones que participin en aquest procés de selecció han de complir els requisits que s'indiquen en els apartats següents.

2.1.1 Titulació.

Títol universitari oficial d'enginyeria industrial o aquell que habiliti per a l'exercici de la professió reglada d'enginyeria industrial, segons el que estableixen les directives comunitàries.

2.1.2 Llengua catalana.

Coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1), de conformitat amb el que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

2.1.3 Llengua castellana.

Coneixements de llengua castellana de nivell superior (C2) per a les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola.

Als efectes de l'exempció prevista en el segon paràgraf del punt 5.4 de les bases generals, els documents a què fan referència les lletres a) i b) s'entenen referits a:

  1. Haver cursat la primària, la secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol.

  2. Estar en possessió del diploma d'espanyol com a llengua estrangera (nivell C2) o equivalent.

    També queden exemptes de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones participants que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a l'obtenció de la titulació exigida com a requisit d'accés.

    2.2 Requisits específics de promoció interna.

  3. Ser funcionàries de carrera del cos de diplomatura de la Generalitat de Catalunya, enginyeria tècnica industrial (grup A, subgrup A2).

  4. Tenir una antiguitat d'almenys dos anys de servei actiu com a funcionàries de carrera o interines en el cos esmentat.

  5. Trobar-se, respecte de la Generalitat de Catalunya, en el cos esmentat en el punt a), en situació administrativa de servei actiu, en situació administrativa que comporti reserva de plaça o destinació, en prestació de serveis en altres administracions o en excedència voluntària per incompatibilitats amb prestació de serveis en qualsevol altre lloc de l'Administració de la Generalitat i el seu sector públic.

    Aquests requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de mantenir fins a la presa de possessió com a funcionàries de carrera del cos convocat. Pel que fa a les situacions administratives esmentades, s'ha de mantenir entre qualsevol de les assenyalades.

    —3 Sol·licituds i pagament de la taxa

    Les sol·licituds s'han de tramitar de conformitat amb l'annex 4 a l'empara del que preveu l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de març, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a determinats cossos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en consonància amb el que preveuen la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 29/2010, del 3 d'agost, de l'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya.

    Amb la sol·licitud, les persones aspirants donen el consentiment al tractament de les dades de caràcter personal necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés de selecció, d'acord amb la normativa vigent, així com perquè l'òrgan convocant i el Tribunal Qualificador facin les comprovacions i les acreditacions d'ofici, de manera que no hagin de presentar cap documentació.

    Així mateix, amb la sol·licitud, les persones aspirants declaren responsablement que no estan incloses en cap dels supòsits d'incompatibilitat que preveu la legislació vigent, o bé que sol·licitaran l'autorització de compatibilitat, o que exerciran l'opció que preveu l'article 10 de la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de la Generalitat, en cas que siguin nomenades.

    Les persones aspirants també declaren responsablement amb la sol·licitud que tenen la capacitat funcional per acomplir les tasques del cos de titulació superior, enginyeria industrial i que no estan separades del servei de cap...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR