RESOLUCIÓ CLT/1708/2006, de 24 de maig, de nomenament de personal eventual del Departament de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CLT/1708/2006, de 24 de maig, de nomenament de personal eventual del Departament de Cultura.

Atès el que disposa l'article 12 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública (DOGC núm. 2509, Annex, de 3.11.1997);

Vist el Decret 2/2005, d'11 de gener, sobre el règim jurídic del personal eventual de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 4300, de 13.1.2005);

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

.1 Nomenar el senyor Josep Suquet Capdevila adjunt al/a la cap de Relacions Institucionals, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec, amb efectes des de l'1 de juny de 2006.

Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són les següents:

a) Donar suport al/a la cap de Relacions Institucionals en les funcions de fer el seguiment i preparar la informació necessària per a donar resposta a totes les iniciatives parlamentàries vinculades amb el control i impuls de l'acció de govern en els àmbits que són competència del Departament.

b) Preparar els informes sol·licitats pel Síndic de Greuges i pel Defensor del Poble en els àmbits que són competència del Departament.

c) Qualsevol altra funció que, d'acord amb la seva naturalesa, li encomani el/la conseller/a.

Les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, nivell de complement de destinació 24 i complement específic de 17.309,28 euros anuals (amb jornada de dedicació especial).

.2 Nomenar la senyora Maria Concepción Rodà de Llanza coordinadora tècnica en Matèria de Coneixement Cultural, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec, amb efectes des de l'1 de juny de 2006.

Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són les següents:

a) Coordinar l'assessorament tècnic en matèria de coneixement cultural del/de la conseller/a.

b) Planificar i executar les tasques de suport tècnic, documental i de continguts en matèria de coneixement cultural necessàries per al bon desenvolupament de les activitats del/de la conseller/a.

c) Assessorar el/la conseller/a en matèria d'anàlisi de les polítiques culturals locals i regionals.

d) Planificar i coordinar el guionatge i redacció d'informes i ponències en suport textual i visual, d'acord amb les instruccions del/de la conseller/a.

e) Assessorar en la preparació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR