RESOLUCIÓ per la qual es dóna públicitat a les bases per a la participació en la dinovena edició del 080 Barcelona Fashion del mes de gener-febrer de 2017, i s'obre la convocatòria corresponent.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorALTRES ENS
Rango de LeyResolució

El sector de la moda vinculat a la indústria tèxtil ha contribuït històricament al desenvolupament econòmic i professional de Catalunya. Actualment el foment de la moda i el disseny constitueix un element dinamitzador, per a l'aprofitament dels recursos econòmics del territori i per a la creació de riquesa.

La importància del sector de la moda i la seva promoció, tant a l'interior del país com en els mercats internacionals, justifiquen plenament el suport de l'Administració als dissenyadors i marques catalanes o establertes a Catalunya.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya té com a objectiu el foment, la promoció i la internacionalització de la moda i el disseny a Catalunya, potenciant el talent creatiu i vincular aquest talent amb el sector industrial per al desenvolupament d'aquestes marques.

La Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ateses les funcions que en matèria de moda corresponen a aquesta entitat adscrita al Departament d'Empresa i Coneixement, organitza anualment dues edicions de l'esdeveniment de moda “080 Barcelona Fashion”, com una plataforma de moda caracteritzada pel seu caràcter obert, plural, multidisciplinar i internacional, amb l'objectiu de convertir Catalunya en un referent de la generació i la projecció del disseny en el sector de la moda, consolidar un projecte a llarg termini que ofereixi credibilitat i un segell diferenciador en els àmbits del disseny, la producció, la distribució i la promoció de la moda, potenciar la cultura de la moda i la vinculació d'aquesta amb el camp de les indústries culturals i creatives i acostar la moda al públic del carrer.

En conseqüència,

Resolc:

Article 1

Es dóna publicitat a les bases reguladores per a la participació en la dinovena edició del 080 Barcelona Fashion del mes de gener/ febrer de 2017, les quals es publiquen a l'Annex d'aquesta resolució, i s'obre la convocatòria corresponent.

Article 2

El termini per presentar les sol·licituds per participar en la convocatòria corresponent a la dinovena edició del 080 Barcelona Fashion de gener/febrer de 2017, començarà a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i finalitza el dia 28 d'octubre de 2016.

Disposició final

Aquesta Resolució entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 3 d'octubre de 2016

Montserrat Vilalta Cambra

Directora

Annex

Bases de la convocatòria per a la participació en la dinovena edició del 080 Barcelona Fashion del mes de gener/ febrer de 2017.

-1 Objectiu

La convocatòria té per objectiu seleccionar els/les dissenyadors/ores i empreses de moda que han de participar en la dinovena edició del 080 Barcelona Fashion que se celebrarà a Barcelona durant el mes de gener/ febrer de 2017, i, si és el cas, atorgar un premi a d'acord amb les bases que s'establiran per al seu atorgament.

-2 Beneficiaris/beneficiàries

Poden ser persones i empreses de moda beneficiàries d'aquesta convocatòria:

  1. Dissenyadors/es de moda emergents amb establiment operatiu a Catalunya o bé d'àmbit estatal.

  2. Dissenyadors/es de moda amb establiment operatiu a Catalunya o bé d'àmbit estatal.

  3. Empreses de moda amb establiment operatiu a Catalunya amb presència en el mercat nacional i internacional.

  4. Dissenyadors/es i empreses de moda internacionals.

  5. Empreses de moda consolidades, amb establiment operatiu a Catalunya, amb reconegut prestigi i presència internacional i que durant els darrers tres anys hagin participat en passarel·les de referència nacional o internacional. En aquest cas podran ser convidades pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i no és necessari que formalitzin la corresponent sol·licitud.

    El Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya es reserva el dret de convidar a dissenyadors/es i marques de moda que per especials mèrits, trajectòria o reconeixement es consideri adient a la filosofia del 080 Barcelona Fashion.

    -3 Presentació de les sol·licituds i documentació per a cada edició

    3.1 Les sol·licituds s'han de presentar, segons el model normalitzat que estarà a disposició de les persones interessades a la web del 080 Barcelona Fashion ( www.080barcelonafashion.cat ), a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya (www.canalempresaweb.gencat.cat ), a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http:// www.ccam.cat ), i a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement ( http://empresaiocupacio.gencat.cat ).

    Les sol·licituds han d'anar adreçades al/la director/a del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i s'han d'emplenar electrònicament per mitjà de l'apartat “Tràmits” del web de la Generalitat de Catalunya (http://web.gencat.cat/ca/tramits), acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases.

    En cas que la persona sol·licitant no disposi de mecanismes d'autenticació electrònica, un cop emplenada i enviada la sol·licitud per mitjans telemàtics, a través de la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya ubicada en el portal http://canalempresaweb.gencat.cat, disposa de 10 dies per fer arribar la sol·licitud degudament signada a la xarxa d'Oficines de Gestió Empresarial (OGE), que es pot consultar a l'apartat de Tràmits i formularis del Canal Empresa, o a la seu del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (c/ Puig i Xoriguer, 11-13, 08004 Barcelona). En el cas que no es presenti en el termini esmentat de 10 dies es considera que desisteix de la seva petició i quedarà conclús l'expedient.

    3.2 Abans de la presentació de la sol·licitud telemàtica, les persones i/o marques interessades han de trametre a través del formulari digital que estarà disponible a la pàgina web del 080 ( www.080barcelonafashion.cat ), la documentació següent per publicar en els elements de comunicació:

  6. Currículum/biografia actualitzat (com màxim de 700 espais).

  7. Memòria de la proposta de col·lecció (com a màxim de 700 espais).

  8. Dades de contacte (nom, adreça, telèfon, mail, web, etc.).

  9. Una foto del/la dissenyador/a o d'imatge de marca (format .jpg ALTA o .tiff...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR